MINA VRBAŠKI OPASNO SPUSTILA MAJU! Snima eksplicitne scene i briše KRV sa posteljine jer je u CIKLUSU: SVE ĆU POŠTENO NAPLATITI NA SUDU!

Autor:

Zabava

03.12.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški oglasila se kako bi prokomentarisala Maju Marinković i Filipa Cara.

MINA VRBAŠKI OPASNO SPUSTILA MAJU! Snima eksplicitne scene i briše KRV sa posteljine jer je u CIKLUSU: SVE ĆU POŠTENO NAPLATITI NA SUDU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Zadrugari su danas bili u prilici da vide klip Filipa Cara, u kom on hvali bivšu devojku Minu Vrbaški, što se njegovoj sadašnjoj devojci Maji Marinković ni malo nije dopalo. Maja nije propustila momenat da bocne Minu te joj je poručila samo jedno.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški

- Mina je stvarno lepa i privlačna devojka, ali samim tim kad na sebe staviš cenu, ti si za mene drugačija devojka, to je to - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković se tuku

Mina Vrbaški se oglasila za Pink.rs kako bi prokomentarisala uvrede od Marinkovićeve ali i Carevu pohvalu upućenu njoj.

- Maju uvek i samo ja bolim! Ne znam do kada misli da lupeta o tome čime se ja bavim i koliko koštam! Pa evo da joj pojasnim! Bivši rijaliti učesnik, aktuelna rijaliti zvezda, početnik u muzičkim i voditeljkim vodama! A da vidimo šta Maja radi ovih dana: snima scene eksplicitnog seksa usred bela dana pred svima, a nakon odnosa briše krv sa posteljine, jer je u ciklusu! Samo se nadam da će iz ove Zadruge izaći bar sa nešto novca, pa da naplatim sve pošteno na sudu - rekla je Mina  i dodala:

 

 

- A što se tiče moje bivše greške ili Filipa Cara... Pa znam ja da sam rak rana i božanstvo, čovek me je onoliko molio da mu se vratim! Ali to je prošlost koja me zaista više ne zanima i nemam više komentara što se tiče njega! Ne znam odakle dečku toliko samopouzdanje i ideja da bih se ja mirila sa njim?! On je sada tačno na mestu na kojem pripada i sa osobom je kakvu zaslužuje! Što bi rekli - našla krpa zakrpu i ne bih ja tu ništa dirala! - završila je Mina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Komsija 21

04.12.2021 09:33

Kariceva pudlica...