MAJA MARINKOVIĆ JE KARAKONDŽULA, FILIP CAR SELJAČKI ĐILKOŠ, A TEK ŠTA SU SVE REKLI O DALILI: Saška Karan, Bora i Mina napravili RUSVAJ u studiju, ovakvu PLJUVAČINU nikad niste čuli (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA

Zabava

25.11.2021

20:00

U drugoj epizodi "Minsko polje sa Minom Vrbaški", Saška Karan i Bora Santana napravili su opštu pometnju, kada su razvezali jezik i opleli po mnogim aktuelnim zadrugarima!

MAJA MARINKOVIĆ JE KARAKONDŽULA, FILIP CAR SELJAČKI ĐILKOŠ, A TEK ŠTA SU SVE REKLI O DALILI: Saška Karan, Bora i Mina napravili RUSVAJ u studiju, ovakvu PLJUVAČINU nikad niste čuli (VIDEO)

ST/D. Kadić

Mina Vrbaški, Bora Santana i Saška Karan

Pred vama je još jedna epizoda emisije "Minsko polje sa Minom Vrbaški", u video produkciji portala Republika.rs

Mina Vrbaški ove sedmice ugostila je bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" i pevačicu Sašku Karan koja tokom čitave emisije nije štedela reči kada je u pitanju aktuelna zadrugarka Dalila Dragojević, ali i njen bivši dečko Filip Car

ST/D. KADIĆ

Saška Karan i Bora Santana

 

- Car je đilkoš onaj seljački, fuj povraća mi se od njega i njegovih izjava. Neću zaboraviti njegovu izjavu kad je rekao za Dejana, žao mi ga je. Žao mu ga je, a kresnuo mu je ženu. Dalila  i ja smo imale lep i korektan odnos. Međutim, ja sad ovo stvarno moram da kežem, Dalila je ispala najveća ku*vetina u istoriji rijalitija - rekla je Saška. 

ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški i Bora Santana

 

Ni Bora Santana nije štedeo reči kada je Dalila u pitanju pa je tako otkrio jednu od mnogih njenih tajni. 

- Dalili se ne živi u Šepku, želi da dođe u Beograd - kroz osmeh je ispričao Bora. 

 

Dok, voditeljka Mina Vrbaški nije izdržala pa se kroz osmeh zahvalila timu, što smo joj spremili kolažnu fotografiju fizičkog izgleda Maje Marinković, nakon čega je bivšu rijaliti koleginicu nazvala "karakondžulom". 

ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški

 

- Hvala ljudima što mi daju inspiraciju i što svaki put na kraju emisije imam one najgore "pačavre" i "karakondžule" da mogu da ih komentariše - prokomentarisala je Mina misleći na Maju Marinković. 

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Minom Vrbaški" možete pogledati u videu na početku teksta. A, ako još niste zapratite naš Jutjub kanal Republika, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj! 

 

 

Komentari (1)

Loading
Julija

27.11.2021 11:56

Hahaha 🤣🤣🤣🤣 tri karakondzule. Sve trcimo pa se saplicemo da gledamo.