MINA VRBAŠKI, JOVANA MISICA I OSMAN NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Ko još može da uđe kod nje u salon, vidite na šta ona liči?

Autor:

Zabava

19.11.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Minsko polje sa Minom Vrbaški" bilo je veoma zanimljivo kada su se gosti dotakli teme obrva Dalile Dragojević, ne prepostite PRVU EPIZODU emisije samo na jutjub kanalu Republika.rs

MINA VRBAŠKI, JOVANA MISICA I OSMAN NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Ko još može da uđe kod nje u salon, vidite na šta ona liči?

Foto: ST/N. MANDIĆ

U emisiji "Minsko polje sa Minom Vrbaški", u video produkciji Republika.rs, bilo je veoma uzbudljivo posebno kada su se gosti Jovana Ljubisavljević i Osman Karić dotakli teme obrva Dalile Dragojević. 

Naime, nakon što je voditeljka Mina Vrbaški zamolila da prokomentarišu naslov vezan za Dalilu Dragojević, odmah je upitala Jovanu i Osmana kako im se dopadaju obrve koje "nosi" Dalila. 

Podsećanja radi, obrve Dragojevićke su jedna od tema koje su vrlo popularne na društvenim mrežama, mnogi mimovi i šale opasni tviteraši su zbijali na njen račun. Nekolicina fotografija postale su viralne na društvenim mrežama, zbog čega smo odlučili da upitamo i Jovanu i Osmana za komentar. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević

 

- Jedna lasta ne čini proleće, ovo mi je kao jedan orao koji sleće. tako mi nešto deluje, beloglavi sup - rekao je kroz osmeh Osman. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jovana Ljubisavljević

 

- Nema kraja. Ona isto tamo dira devojke za usne, dodiruju vam usne nos. Ali, pogledajte ovo... Ona promoviše svoj salon... Mina da li bi ti otišla kod nje na korekciju? - upitala je Jovana Minu Vrbaški. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jovana Ljubisavljević i Osman karić

 

Segment "obrve Dalile Dragojević", kao i rubriku "Minsko prelistavanje", možete pogledati u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

20.11.2021 10:34

Krajnje primitivno. To sto je uradila Dalila svome muzu je UZAS. Ali, napraviti emisiju i komentarisati necije obrve, to je MORALNA KATAKLIZMA. Pritom, dve skorojevicke, lezilebovicke , drze pse u narucju. To je izgleda postalo moderno u poslednje vreme koje upraznjavaju nebitne osobe jer su umislile da ce tako postati dame . Boze, sacuvaj nas od takvih .