Ivan ne prestaje da vređa trudnu Miljanu: BUDUĆA MAJKO, SKAČEŠ S KU*CA NA KU*AC!

Autor:

Zabava

16.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Parova" budući roditelji Miljana Kulić i Ivan Marinković ne mogu očima da se gledaju, pa koriste svaku priliku da što više nagrde jedno drugo. Nišlijka se po povratku iz spoljnog sveta još više ostrvila na oca deteta koje nosi i ne prestaje da ga vređa. Svađa između bivših ljubavnika ne jenjava, a tenzija raste iz dana u dan. Njih dvoje su se preksinoć ponovo posvađali, a pale su i teške reči. Miljani je voditeljka Anđela Lakićević postavila pitanje da li će se pomiriti sa Ivanom, na šta je ona osula po njemu, ali joj ni on nije ostao dužan.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković

Miljana: Kako da budem u dobrim odnosima sa takvim čovekom koji me non-stop vređa i malopre je rekao: Po*uši mi kurac. Mene je stid što sam bila sa njim, stidim se svoje sramote. Nisam imala srca da abortiram kada sam čula otkucaje srca i videla da je beba oživela. Plakala sam, nisam mogla da se smirim.

Marinković: Proganjala si me, nesrećo. Uhvatila si zadnju šansu. Niko ti ne bi napravio dete da nisam ja

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić

Ivan: Ti si luda žena. Ti si bila zaljubljena u mene, a ne ja u tebe. Proganjala si me, nesrećo. Uhvatila si zadnju šansu. Niko ti ne bi napravio dete da nisam ja.

Miljana: To si rekao i za Gocu, da si joj bio poslednja šansa. On je jedna smrdljiva buđava buđola. Smrdi mu trag.

Kulićka: To si rekao i za Gocu, da si joj bio poslednja šansa. Smrdljiva buđava buđolo. Smrdi ti trag

Ivan: Buduća majka koja je obukla kesu za smeće na sebe i skače sa ku*ca na ku*ac. I sestre će tako da joj se bace u promet. Ona ima dve sestre. Biće iste kao ona. Je*aće se gde stignu.

Miljana: Ti si išao da kradeš po radnjama da bi sebi kupio rakiju. Da si krao za dete, niko te ne bi osudio. Ti si smrad kakvog nema. Iskoristio si me.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading