UČESNICA PAROVA PROMENILA LIČNI OPIS: Evo kako izgleda IZOPERISANA Naida! (ŠOK FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

02.11.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naida Gadžo ne liči na sebe iz perioda kada je bila samo devojka iz komšiluka i sada, kada je postala poznata starleta!

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Naida Gadžo se operisala

 

Rijaliti učesnica Naida Gadžo proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Parovi", a sada su na društvenim mrežama procurile njene fotografije pre i posle plastičnih operacija. 

Ova Bosanka je prošla put od anonimne devojke do rijaliti-zvezde i opasne zavodnice koja slama muška srca. Naida se na malim ekranima pojavila u šestoj sezoni "Parova", a njen izgled pre nego što se predstavila javnosti bio je totalno drugačiji i bila je prosečna devojka koja je želela da se istakne po svaku cenu.

Republika

Foto: instagram.com

Naidda Gadžo pre operacija

 

Deceniju kasnije Naida nije ni nalik onoj devojci. Inače, Gadžova je poznata po tome da isključivo bira muškarce koji joj obezbeđuju skupe krpice, torbe, cipele, plaćaju operacije i, generalno, izdržavaju. Jedan od takvih je i njen poslednji dečko, koji, prema priči naših izvora, živi u Španiji, tačnije u Marbelji, gde Naida često boravi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading