ŠOK PREPISKE NAIDE GADŽO, priznala sve o Gastozovoj prevari sa Minom: UNIŠTIO ME JE, ŠTA SAM SVE TRPELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je u posed prepiski u kojima Naida Gadžo priznaje da ju je njen bivši dečko Nenad Marinković Gastoz prevario sa izvesnom Minom!

Republika

Foto: Privatna arhiva, ST/V. Lukić, instagram

Nenad Marinković Gasroz prevario Naidu Gadžo

 

Rijaliti zvezda Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz prethodnih nedelja viđen je u društvu, kako su mediji saznali, nove devojke. Atraktivna crnka privukla je pažnju ovog mladog umetnika, a sada je isplivao dokaz da je svoju prvu devojku varao sa izvesnom Minom Pavić. 

Naime, na adresu portala Republika.rs stigli su dokazi u kojima bivša devojka Gastoza tvrdi da ju je varao na svakom koraku, a čak nam je prosledila u snimak iz noćnog provoda na kom se vidi kako Nenad uživa u društvu atraktivne crnke. 

Republika

Foto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

Nenad Marinković Gasroz prevario Naidu Gadžo

 

- Ja sam Ana, bivša devojka od danas Nenada Marinkovića Gastoza. Moje ime se proteklih dana provlačilo kroz medije, gde sam od strane, sad već bivšeg dečka. Ja sam predstavljena kao sestra od tetke. Pišem sam sa mejla, jer ne želim da se moj identitet nikako provlači kroz medije. Pošto me moj bivši dečko prevario i to sa dotičnom Minom Pavić, šaljem prepiske od strane jednog fanpejdža njega i njegove bivše verenice. Iz prepiski se jasno vidi , da je veridba pukla zbog prevare Nenada i naravno iste te Mine. Prepiske su mi poslali fanovi, ali im nisam verovala sve dok semeni nije dogodila ista stvar.

Pored snimka, Ana nam je poslala i prepiske, u kojima možete pročitati sve detalje razgovora sa obožavaocima Marinkovića. Naime, u prepiska se može videti da je njegova nekadašnja devojka Naida Gadžo priznala fanovima da ju je Gastoz varao sa Minom, a da su se čak i viđali na intimnim proslavama, okupljanjima i druženjima.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Naida Gadžo prevarena

 

 

- Znam ja ovo, on je petljao sa njom i tokom veze, kao dva puta samo i priznao je, plakao, pa sam mu oprostila i počeli kao nanovo.. Ovo je sve već viđeno, tako sam srećna što nije deo mog života. Zaboravljaju šta mi je sve radio, sve šta sam trpela i plakala i gledala. Vi ste jedini realni i konačno neko da bude iskren i fej plej! Uništio me je, jer je željan svega, ali vraćam se ja polako, ja ću da ostanem dama do kraja, iako ne zaslužuje - napisala je Naida u prepisci sa fanovima.

U nastavku teksta u okviru galerije možete pogledati sve prepiske u čiji smo posed došli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dara

26.10.2021 07:01

Gastoz je gradski pajac.

Steva

26.10.2021 09:48

Zabac buljavi