IVAN MARINKOVIĆ I VERENICA JELENA SE VRATILI U STAN: Jutro nakon KRVAVOG obračuna ponovo zajedno!

Autor: Republika

Zabava

12.10.2021

12:54

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova verenica Jelena Ilić sinoć su imali fizički obračun koji se završio krvlju i zabranom prilaska, ali njih dvoje za to ne mare, te su se zajedno vratili u stan u kom je do incidenta došlo.

instagram.com/ivanmarinkovic79_official

Ivan Marinković i Jelena Ilić u stanu nakon svađe

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je nekadašnji rijaliti učesnik Ivan Marinković izboden od strane svoje verenice Jelene Ilić, a komšije koje su čule buku i zatekle lokve krvi po hodniku su prijavile policiji slučaj, koja je odmah intervenisala, a Marinković je prebačen u KBC ''Zemun''. Nakon fizičkog obračuna, a koji je doveo do toga da Jelena makazama izbode svog verenica u nadlakticu, izrečena im je hitna mera obostrane zabrane prilaska, a Ivanu je naloženo da mora da napusti stan, međutim, par tužioca i policiju nije poslušao, te su se zajedno vratili u stan u kom žive, prenosi Kurir.

printscreen

Ivana Marinkovića makazama izbola verenica Jelena Ilić

Ivan je jutros najnormalnije izašao iz stana kako bi prošetao psa, a ponašao se kao da se noć pre nije desila nikakva drama, ono što su svi primetili jeste da je u istoj garderobi u kojoj je bio tokom jučerašnjeg obračuna.

Zgrada je očišćena od krvi, iako se tragovi naziru, a njih dvoje nisu želeli da razgovaraju o incidentu.

 

Komentari (0)

Loading