KAO DA NIJE NJENA ĆERKA! Tijana Ajfon prvi put JAVNO pokazala MAJKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2021

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna starleta Tijana Ajfon najčešće postavlja obnažene i provokativne fotke, ali ovaj put je začudila javnost kada je objavila pravu porodičnu fotku, na kojoj pozira sa majkom, za koju je više puta istakla da joj je najveća podrška.

Republika

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY

Tijana Maksimović je najpoznatija starleta

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon važi za jednu od najpoznatijih starleti. Osim po skandalima, kontroverznu starletu javnost pamti i po brojnim estetskim zahvatima kojima se podvrgla, i tako upotpunosti izmenila lični opis.

Njen Instagram je uvek pun obnaženih i provokativnih fotki, ali sa vremena na vreme,Tijana ume da iznenadi svoje brojne pratioce, pa je tako ovog puta okačila fotku sa svojom majkom, a mnogi su primetili da starleta i njena najveća podrška, kako je istakla bezbroj puta u medijima, nemaju veliku sličnost.

Foto: printscreen

Tijana Maksimović pokazala majku

Inače, njena majka je prosvetni radnik, a roditelji Tijane Maksimović žive potpuno drugačijim životom, i nisu pod budnim okom medija, kao njihova ćerka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading