NI MAJKA JE NE BI PREPOZNALA! Maca Diskrecija se totalno TRANSFORMISALA, starleta posetila PLASTIČARA i promenila OVO na licu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletu Senadu Nurkić, poznatu kao Macu Diskreciju, imali smo prilike pre nekoliko godina da upoznamo u rijalitiju Parovi, ali od tada je drastično promenila njen fizički izgled.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Maca Diskrecija prilikom gostovanja u emisiji

Starletu Senadu Nurkić, poznatu kao Macu Diskreciju, imali smo prilike pre nekoliko godina da upoznamo u rijalitiju Parovi. Što se tiče starletinog intrigantnog ponašanja, i dalje se ništa nije promenilo, ona je nastavila po starom kada je u pitanju pokazivanje "malo kože", i izbacivanje eksplicitnog sadržaja na sajtvoima za odrasle, ali ono na čemu je Senada poradila, jeste izgled.

Starleta je odlučila da se sada pozabavi malo izgledom, te je otišla i popunila usta hijaluronom. Potom je izbacacila fotku, na kojoj se vidi da joj sa usta još nije splasnuo otok.

Foto: printscreen

Maca Diskrecija je povećala usta hijaluronom

Podsetimo, Maca Diskrecija je pre nekoliko godina šokirala javnost, kada je uživo, u jednoj emisiji priznala da se bavi prostitucijom, nakon čega se pisalo da je nekoliko puta hapšena zbog bavljenja "najstarijim zanatom" i iznude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading