SVI GLEDAJU U NJENO LICE, A OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO: Grudi Aleksandra Subotić u zavojima, nova PLASTIČNA OPERACIJA? (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić pohvalila se na Instagramu novom estetskog korekcijom, a sada je svima promakao jedan detalj.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra operisala grudi

 

Starleta Aleksandra Subotić je već na svom Instagram profilu najavljivala operacije koje će obaviti na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Ona se oglasila za portal Republika.rs i otkrila je da je u pitanju estetska korekcija.

Iako je otkrila potom da je u pitanju nos, svima je promakao detalj na njenoj fotografiji koju je objavila. Naime, Aleksandra je na grudima imala zavoje, odnosno steznike koji se nose nakon operacije grudi.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra operisala nos

 

Ona je rekla kako je radila operaciju na licu i kako se čudi da nema podlive ispod očiju. Iako je naglasila da je u pitanju korekcija na licu, budući da je pomiljala podlive i pucanje kapilara, može se naslutiti da je u pitanju operacija nosa, koja je evidentna, zbog konaca koji su joj virili na storiju, o čemu smo već pisali.

Međutim, izgleda da je Subotićeva odradila i estetsku promenu grudi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laza

20.08.2021 12:51

Ova tuka po cetvrti put operise sise. I opet ce cim izadje iz zadruge, jer su joj svaki put sve ruznije i ruznije. Skoro toliko puta je radila ova pacija usta, pa ne znas ni da li se smeje ili place. Smesna je sa onom nadogradnjom od kose ko u sjenickih cobanica. Od botoksa sirota ni da se nasmeje ne moze. Svakom novom intervencijom ona sve ruznija i ruznija. Blago plasticarima koji se ove tuke dohvate. Nema veze sto joj deca spavaju po komsiluku, bitno je da leci komlekse plasticnom hirurgijom. Nikada sa takvim mozgom zadovoljna biti nece. Kada je onaj debeli sutne i ne bude se imalo za botokse nasta li ce jadnica liciti?