(FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA! Rijaliti zvezdu nećete prepoznati kada je vidite! Znate je kao OŠTRU PLAVUŠU, a ova promena je sve iznenadila!

Autor:

Zabava

23.07.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila se na korak koji je šokirao sve!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Silueta

Bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas povukla se iz medija, ali je i te kako svepristuna u životima poznatih. Naime, ona se prepustila astrologiji i novim sferama života, zbog čega je i dalje zanimljiva domaćim medijima.

Ona je letnja dane odlučila da provede putujući po egzotičnim destinacijama, odakle je redovno kačila fotografije, što provokativne, što pejzaže. Međutim, ono što je iznenadilo Vesnine pratioce jeste njena transformacija.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna

Vesnu svi poznaju po plavoj kosi, uglavnom zavezanu u rep, ali tokom njene karijere smo imali prilike da je viđamo i u raznim drugim izdanjima. Međutim, vreme je došlo za nove promene, a šta je ženi lakše nego da promeni frizuru.

Rivasova je otišla kod frizera i isfenirala se, a ton boje je promenila u sivo. Svima se zapravo svidela ova promena, a Vesna je tvrdila da na njenog glavi nema ni gram nadogradnje, iako svi misle da ima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading