GASTOZ PROGOVORIO O TUČI U BUDVI: Priznao da je došlo do okršaja sa momkom, a očevici su sve vreme bili u STRAHU!

Autor:

Zabava

17.07.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se oglasio povodom skandala koji je izbio, priznao šta se desilo, a onda su isplivali novi detalji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gastoz

Rijaliti igrač i reper Nenad Marinković Gastoz potvrdio je za medija da je prošle noći imao fizički obračun sa momkom u Budvi, pa je rešio i da objasni šta se zapravo desilo.

- Juče je bilo to s**nje u Budvi, ali ništa nije bilo specijalno. Dečko je uleteo s nekom motorolom, dere se: "Racija!". Ja sam rekao da se smiri, on opsovao majku... Posle nas tu nešto razdvajali... Pijana priča, da se ne tripuje porodica i familija - rekao je Gastoz u obraćanju na Instagramu i poslao poljubac.

Međutim, kako prenosi Telegraf.rs, situacija je bila mnogo dramatičnija, a očevici koji su opisali ovaj događaj koji se desio na crnogorskom primorju ima mnogo više žestokih detalja, nego što je Gastoz ispričao.

- Gastoz je ušao u piceriju i samo smo u jednom momentu čuli da ga je čovek opsovao. Nastala je buka, a onda mu je rekao nešto u smislu "pun mi je vas Srbijanaca". Izbio je haos, ljudi su uleteli da ih razdvajaju. Gastoz je, koliko smo videli, uhvatio neku flašu i krenuo da ga udari, ali su ga zaustavili - tvrde očevici.

Psovali su se međusobno, prolaznici su se sklanjali da ih neko ne zakači. Koliko smo čuli, navodno su razmenili telefone, da se nađu kasnije jedan na jedan i da odmere snage - objasnili su očevici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gastoz

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading