ONE SU PODIGLE SRBIJU NA NOGE: Gde su sada gospođe rijalitija?

Autor: Republika

Zabava

02.06.2021

16:53

Kija, Luna i Iva pridobile su vašu pažnju, ali najviše glasove pa su u rijalitiju zaradile 50.000 evra

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Nemanja Pancic, e-stock/:R.RISTIĆ,

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Iva Grgurić pobednice su prve tri sezone rijalitija "Zadruga". 

youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Kija je publiku osvojila životnom pričom, nakon što je bivši suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani te su mnogi stali na stranu "prevarene" žene. Tako da nema sumnje iz kog razloga je u "Zadruzi 1", pobedila baš Kija koja je danas pevačica, spisateljica, glumica... 

e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Luna je nakon kraha sa svojim tadašnjim oženjenim dečkom Slobom Radanovićem postala zadrugarka druge sezone. Iako je pokušavala da je  u rijalitiju ništa ne podseća na bivšu ljubav, to nije bilo moguće sve dok nije stupila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem. Luna i Marko su u vezi bili sve do samog finala treće sezone, te su noć pred finale stavili tačku na svoj ljubavni odnos. Đoganijeva je baš u finalnoj noći odnela pobedu u duelu sa Markom, dok su njih dvoje danas srećni bračni par koji uskoro očekuje prinovu. Luna se nakon pobede oprobala u muzičkim vodama.  

instagram.com/printscreen
Iva Grgurić

Iva Grgurić od samog starta "Zadruge 3", imala je interesantne priče kako u rijalitiju tako i van nje. Ono što je za ovu starletu bilo najinteresantnije je veza sa biznismenom koji je od nje bio stariji punih 40 godina, a sve to je ispričala milionskom auditorijumu. Ljubvna veza sa Filipom Đukićem kako mnogi tvrde odvela  je do finala u kojem je kući otišla bogatija za 50.000 evra. Starleta je nakon pobede ostala na malim ekranima kao votideljka RED TV-a.  

Da li će se "ženska" pobeda nastaviti i u ovoj aktuelnoj četvrtoj sezoni, ili će titulu pobednika "Zadruge 4" poneti neki muškarac, ostaje nam da vidimo!

 

Komentari (1)

Loading