OPLJAČKANA VODITELJKA "PAROVA"

Autor:

Zabava

25.11.2017

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jelena Petković opljačkana je u centru Beograda, kada joj je lopov iz torbe izvukao novčanik sa novcem i dokumentima!

RepublikaFoto: instagram.com/jelenastem011
Jelena Petković

Dok je plaćala račun u jednom restoranu brze hrane, neko je iskoristio gužvu i pokrao voditeljku, što je ona primetila tek kasnije.

- Platila sam račun i vratila kusur u novčanik, koji sam potom stavila u torbu. Nisam uopšte primetila kad mi je neko izvukao novčanik niti znam kako se to desilo. Meni nije toliko zbog novca, neka uzme sve što je bilo u novčaniku. Problem je što mi je lopov uzeo ličnu kartu, sve kartice, kao i dokumenta moje ćerke Maše, koja sam nosila sa sobom. Sad moram sve ponovo da vadim, a svi znamo koliko traje procedura izdavanja nove lične karte i pasoša. Apelujem na poštene nalazače da mi vrati lična dokumenta, a novac neka zadrži za sebe, častim ga - rekla je Jelena.

 

Spremna za novu emisiju....

A post shared by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Feb 25, 2017 at 2:10am PST

 

Petkovićka, koju su gledaoci zavoleli kao voditeljku rijaliti programa „Parovi“, iza sebe ima više od 20 godina staža na televiziji i radiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading