JELENA GOLUBOVIĆ OSTAJE NA ULICI BEZ IČEGA? Majka je izbacuje iz stana uprkos baka Cakinoj želji!

Autor:

Zabava

26.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelenu Golubović izbacuju iz stana?

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović ostaje na ulici!

Jelenina majka Ceca i tetka Nataša hoće da prodaju stan od 120 kvadrata u Karađorđevoj ulici i da Jelenu ostave bez ičega, iako je ona celog života tu živela i uvek je ulagala u taj stan, ali i sve što je trebalo za njenu baku Caku koja je nju najviše volela od svih. Jelena je napisala sledeće na svom fejsbuk profilu:

–Najbliži su rešili da me izbace iz stana, da ne poštuju bakinu volju i želju. Da odjednom traže nešto čega su se davno odrekli. Pa ko je osim bake i mene ulagao taj stan i ispunjavao svaku bakinu želju. Naš narod lepo kaže, oteto je prokleto – napisala je Jelena.

Nakon ove objave mi smo saznali iz frizerskog salona u kom se Jelena stalno frizira da je očajna jer ne može da veruje da joj je majka zabila nož u leđa u dogovoru sa tetkom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Farma
Baka Caka se prevrće u grobu!

–Jelena nam je ispričala kako njena tetka nikada nije dolazila da neguje baka Caku, niti joj je bilo šta plaćala. Sve je to Jelena finansirala i zato sada ne može da veruje da neko hoće da joj otme stan u kojem je rođena i gde je živela do sada. Njena porodica glumi nobles a otimaju se za ono što njoj pripada po svim etičkim i moralnim normama – kaže izvor Stara.

Povodom ove frke pozvali smo Jeleninu mamu Cecu koja je iznela svoju stranu priče:

–To što Jelena piše, to je njeno viđenje. Nije istina da ja ćerku izbacujem iz stana, pa nas dve živimo zajedno. Postoje neke varijante šta bih ja eventualno volela u nekoj budućnosti, a to sigurno nije sada. Plan je da prodam stan. Rekla sam Jeleni da mi je centra grada preko glave, želim neku terasu i puno zelenila. Još nije bila ni ostavinska rasprava posle bakine smrti, pa ne mogu ništa da komentarišem na tu temu – rekla je Ceca za Star, a mi nismo uspeli da dobijemo Jelenu jer je isključila mobilni telefon. Zato smo kontaktirali Jeleninog advokata iz kancelarije Borivoja Borojevića koji nam je objasnio da će Jelena imati punu pravnu pomoć da dokaže da ima zakonsko pravo na stan u Karađorđevoj.

Inače, prošle subote održan je pomen baka Caki, kada su se oči u oči našle Jelena, mama Ceca i tetka Nataša, ali su se sve tri ponašale kao da se ništa ne dešava dok su bile na groblju. Možda na kraju promene mišljenje i shvate da su pogrešile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading