(FOTO) ONI SU NAJVEĆI RIJALITI GUBITNICI! Ponižavali se pred milionima, a onda na kraju ostali bez ičega!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.03.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti programi poslednjih godina veoma su aktuelni u Srbiji, te smo mogli videti razne poznate i manje poznate likove u njima. Na šta su sve bili spremni u takmičenju zarad novca, degutantno je i govoriti. Ipak, većini se ponižavanje nije isplatilo.

Foto: youtube.com
Rijaliti gubitnici

Počevši od "Farme", preko "Parova" i "Zadruge" na stotine učesnika prodefilovalo je ovim programima. Imali su trenutak slave, međutim, to je sve što im je i ostalo.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Ivan Marinković u svet poznatih ušao je kada se venčao sa pevačicom Gocom Tržan. Međutim, ovaj brak doživeo je krah, a on se presilio u rijalitije. Maltene da nema tog rijaliti programa u kome on nije učestovao.  Iako je već godinama stanar vile "Parova", a bio je i deo "Farme", on od popularnosti ništa nije stekao, čak se priča i da je u ogromnim dugovima. Čovek bez profesije, i danas poznat pod "bivši muž Goce Tržan", u svojim četrdesetim godinama nije uspeo da izgradi karijeru, niko čak ne zna ni čime se on zapravo bavi sem što se tuče po rijalitijima, opija, a uspeo je i da napravi dete Miljani Kulić, doduše ni njena, a ni ćerku koju ima sa pevačicom ne viđa jer je rijaliti postostao njegova druga kuća.

Pobednica osme sezone rijalitija "Parovi" je  Ivana Bajić. Sigurni smo da vam ovo ime ama baš ništa ne znači. Iako je pobedila i odnela neku simboličnu nagradu, o njoj ama baš niko ništa ne zna. Ivana se nije libila u toku takmičenja da pokazuje svoje obline, sve nešto kao spontano. Pokazala je i da ume žestoko da se svađa, a ni psovke joj nisu bile problem. Osoba bez karijere, jedna od najnebitnijih pobednica bilo kog takmičenja.

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova je dobro poznato ime. O njegovim skandalima u rijaliti programima izlišno je i govoriiti, moglo bi se nabrajati danima. Javnost je za Iliju čula posle tročasovnog govora na očevoj sahrani koji je snimljen na kaseti, a okačen je i na ju tjubu gde ima oko 700.000 pregleda. Posle toga su usledili televizijski nastupi i Zmaj je postao svojevrsna medijska zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Stalno su mu stizale poruke na telefon, a po njegovim navodima ljudi su ga pitali da im pravi decu, da im pozajmi novac, itd… Pohvalio se da je snimao erotske filmove. U rijalitijima je bio poznat po sočnim psovkama, ali i vulgarnom ponašanju, pokazivanju polnog organa i drugim gafovima. Ipak, pored silnog rijaliti staža, on je danas jednako nebitan kao i pre ulaska u isti. Novac koji je možda i zaradio, sa lakoćom je proćerdao.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Filip Mijatov

Filip Mijatov je postao poznat javnosti u Srbiji kao bivši dečko Ane Korać. On je ušao "Zadrugu" nakon što je na društvenim mrežama privukao pažnju pikanterijama koje je iznosio o Ani, ali i drugim devojkama iz javnog života. On je pričao najveće gadosti o ženama, pokazao agresiju, a u više navrata su ga se zadrugari i plašili jer je imao nepredviđena ponašanja. Ipak, njegova slava i rijalti karijera se završila kada je napravio haos prilikom bekstva iz Bele kuće. Produkcija je dostavila zvanično saopštenje gde je odlučeno da se Filip kazni sa 100.000 evra, jer mu je ovo drugi put da samovoljno napušta rijaliti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading