GASTOZOVA DEVOJKA UNAKAŽENA I NIJE JEDINA: Rijaliti učesnica objavila slike SPALJENOG LICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.03.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hemijski piling koji je poslednjih meseci apsolutni trend, veoma loše je odrađen popularnoj rijaliti učesnici koja je objavila fotografije svog unakaženog lica.

RepublikaFoto: Promo
Unakažena... Naida sa svojim dečkom Gastozom

Naida Gadžo, devojka Nenada Marinkovića Gastoza požalila se na društvenim mrežama na kozmetičarku koja joj je uništila lice hemijskim pilingom.

RepublikaFoto: instagram.com/naidanaki
Ovako je izgledala pre tretmana... Naida Gadžo

Na fotografijama koje je objavila Gadžo, na licu joj se jasno vide ožiljci od tretmana, a ona je objasnila kako ih je zadobila:

- Odlučila sam da odem na tretman lica, da osvežim kožu, popravim neke sitnice, i td. Međutim, završila sam spaljene kože, drugog ili trećeg stepena. Inače, nemam problematično lice, zaista. Ona je pristala da radi tako čisto, mlado lice i nagovorila me (mojom voljom) da ona to malo pecne i sredi. Lagala je pre svega o spravi kojom radi, zatim o samom tretmanu, a imala je nestručan pristup. Ali mislila sam da će ona to malo i da će se oporaviti brzo, tako mi je bar ona rekla- malo krastica, pa mlada koža, pa izjednači staru i novu, jer ta nova, kako ona kaže, mora da "ostari" - piše Naida koja je pre tretmana imala sasvim zdravu kožu lica:

Foto: instagram.com/naidanaki
Naida sa opekotinama...

- Bolelo je, ali sam izdržala i pitala sam je zašto smrdi? Na sve to je rekla da je to normalna procedura. Kada smo završile, imala sam krastice koje su spale posle 10-ak dana. Nisam kidala nego negovala kako i treba, pošto ima običaj da kaže žrtvama da su same krive. Međutim, kako vreme ide, ja vidim da je i dalje crveno i srećom je ostalo na crvenilu koje mogu da rešim uz stručne ljude, doktore. Ali ima žena koje su prošle pakao i sada ga prolaze- keloidi, crvenilo, infekcije, ožiljci...- napisalal je Gedžova koja za tu ženu traži zatvorsku kaznu:

- Želim da se izborim da ona bude iza rešetaka, tužbu spremamo, ima nas dosta žena.  A za početak da bar prestane da radi ovo ženama. Unakažene su za ceo život i neke nisu imale sreće kao ja - navela je Naida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading