Učesnik RIJALITIJA pretrpeo TORTURU od žene TUKLA GA ČEKIĆEM ZA MESO i pljuvala mu u hranu!

Autor:

Zabava

16.02.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva bivša nije mu dala da se viđa sa sestrama, pričala mu je da on ima incest s njima.

RepublikaFoto: instagram.com/Parovi TV HAPPY
Zoran Jovanović

Zoran Jovanović pretrpeo je mučenje i nasilje od bivše žene, a onda i teret toga što je plasirala priču da je homoseksualac i da boluje od raznih polnih bolesti.

Novi učesnik rijalitija "Parovi 9", koji se pridružio uigranoj ekipi u vili u Zemunu, sa sobom je poneo teško breme koje mu je na leđa stavila bivša supruga. Iako se ljudima predstavio kao opasan mačo-men, doteran i ulickan kao maneken, niko ne bi pretpostavio da je baš on bio žrtva imućne žene koja je želela da ga uništi zbog bolesne opsesije i ljubomore koju je osećala prema svakome s kim bi on pričao ili se javio na ulici ili u zgradi gde su živeli.

Njegova veoma dobra prijateljica otkriva kroz šta je sve prošao poslednjih godina.

- Zoran izgleda ekscentrično, izgleda kao švaleraš i neko ko je drzak i bezobrazan, ko bi žednog preveo preko vode, ali nije tako. Njega su uvek mučile žene, želele su da ga poseduju, da bude samo njihov i ničiji više. Istini za volju, on nije vredan, ne voli da radi, pa je tako uvek gledao neke bogate žene. One koje imaju love da i njega finansiraju, ali onda nije čudo što je igrao kako one sviraju. Ova poslednja mu umalo nije došla glave, a ni on njoj kada više nije mogao da podnese šta mu je radila. Ona nije dala da se viđa sa sestrama, pričala mu je da on ima inceste s njima i da ne sme više da ih viđa. Zamislite to ludilo. Imala je stalno nadzor s njegovim telefonom, stalno je gledala sve što je radio i koga je zvao. "Opet zoveš te incestualne drolje od sestara. One bi samo da ti se nabiju na đoku. Nemoj da ih vidim ovde slučajno. Ima svima da kažem da imaš seks sa sestrama", pretila je ona - počinje priču prijateljica učesnika "Parova", koja je do detalja upućena u njegov odnos s bivšom ženom i šta mu je sve radila dok su bili zajedno.

Možda sam i ja bolesna, idem da se testiram na HIV i na sve ostalo što postoji. Ako me je zarazio, ima da ga ubijem, pričala je ona o Zoranu

- Onda kada ga je odsekla od svih prijatelja i rodbine, počela je fizički da nasrće na njega. Tukla ga je čime je stigla, gađala ga je hranom i posuđem kad joj nije bilo po volji. Jednom mu je pocepala arkadu čekićem za meso. Krv je šikljala kao luda, a ona se smejala do suza. "Ta žena ima đavola u sebi, ona je demon iz pakla. Ne da mi da jedem, ne da mi da izlazim. Preti da će da me samelje, kao u mesari. Tukla me je bezbroj puta, očekivala je da joj uzvratim. Pljuvala mi je u hranu, u mleko. Ma ja sam bio kao u logoru. Mislim da će me na kraju ubiti ako meni ne pukne film i ja ne ubijem nju", jadao mi se on preko terase kada nije bila tu, a ja sam došla da ga vidim. Nije mogao da me pusti unutra jer ga je zaključavala. Htela sam da je prijavim, ali on nije dao. Bojao se da će da završi kao pas na ulici, bez dinara. Kakva je luda, ona bi ga golog isterala da ga ponizi. Kada je rešio da više ne ćuti i da joj odgovori, postala je još gora. Objavila je na Fejsbuku da on ima polne bolesti - nastavlja rođaka učesnika "Parova" koji je preživeo užasnu torturu od bivše žene, koja je bila bolesno opsednuta njim.

 

Zoran lud za Radojkom Peško!

Zoran Jovanović izgleda pomalo neodlučno kada su u pitanju devojke u vili.

On se ne razdvaja od Minje Pavlović, ali nije imun ni na Radojku Peško, s kojom provodi sve više vremena.

Iako je rekao da mu žene ne trebaju i da je u "Parove" došao da sredi život, ipak je zagrizao udicu lepih cimerki iz vile. Radojka je, po svemu sudeći, njegov tip žene i samo je pitanje momenta kada će se među njima nešto desiti.

 

- Napisala je da je saznala da je njen muž gej, da je harao po grupnjacima i da je zakačio kojekakve polne bolesti. Upozorila je sve žene da ga se čuvaju jer ide okolo i seje zaraze. "On je prljava pe*erčina koja me je varala s komšijama iz zgrade. Je*ao se s dva pe*era i dobio infekcije i viruse. Ja sam ugrožena žena. Imam razvratnika pored sebe. Dala sam mu sve, a on je posegao za muškarcima. Možda sam i ja bolesna, idem da se testiram na HIV i na sve ostalo što postoji. Ako me je zarazio, ima da ga ubijem golim rukama", stajalo je u postu koji su videli svi njeni prijatelji, a kako je bila uticajna i imućna, videlo je mnogo ljudi. Zoran je plakao kao malo dete, znao je da to što je napisala njemu ostavlja večnu etiketu. Njoj su svi verovali jer je bila žena od ugleda. Kada nije želeo više da je seksualno zadovoljava i rekao joj je da mu se gadi, rešila je da ga šutne kao kuče. Uzela je pištolj i rekla mu je da ima pet minuta da se spakuje i izađe iz stana. Imao je vremena samo da uzme torbu i jaknu. Izleteo je kao oparen. Želeo je to iako je ostao bez ičega, bio je slobodan od ludače. U "Parovima" je da bi sredio život - otkriva Zoranova prijateljica, koja umalo nije zaplakala dok nam je pričala sve ove detalje.

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/Parovi TV HAPPY

Potvrdio da je imao ženu-vešticu!

Zoran Jovanović pričao je o bivšoj partnerki, koja je bila toliko ljubomorna da je sve prešlo u posesivnost i opsesiju.

Iako nije zalazio u detalje koje smo mi doznali od njegove rođake, on je jednog momenta ispričao da ga je bivša žena naprasno isterala iz stana:

- Bivša mi je pravila ljubomorne scene, nije mi dozvoljavala da se viđam ni sa kim. U jednom momentu me je izbacila iz stana i od tada sam živeo kao bednik. Nisam imao šta da jedem niti gde da odem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading