(FOTO) PAROVI OSTALI BEZ OVE TAKMIČARKE: PREVARILA MUŽA, bila sa VIŠE muškaraca, čak i sa ženama!

Autor:

Zabava

18.01.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko to nije znao kao bludna Gaga...

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dragana

Takmičarka "Parova" Dragana Mirković sinoć je napustila luksuznu zemunsku vilu.

Činjenica da je imala najmanji broj glasova začudila je brojne gledaoce, jer je Gaga bila jedna od najkontroverznijih učesnika popularnog TV formata koja je dizala atmosferu, ali i prašinu.

Mirkovićeva je ušla u vilu sa željom da postane pevačica. Međutim, njena tadašnja cimerka legenda narodne muzike Lepa Lukić ju je posavetovala da se "mane ćoravog posla" jer nema talenta.

Dragana je svakako pokazala veliki talenat za zavođenje, pa se upustila u flert sa takmičarom Stefanom Klunom.

Gaga je uspela i da pomuti razum Srboljubu Maroviću, te je ovaj takmičar sa njom prevario svoju devojku. Njih dvoje su u više navrata imali žučne svađe, ali i trenutke vrele intimne akcije. Romansa je trajala do Srbinog izlaska iz "Parova", a nemirna Gaga je nastavila da vileni

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dragana

 

Kontroverzna takmičarka se upustila u lezbo priču sa cimerkom Milanom Kosirović i to u bazenu, polugola.

Dragana je prilikom ulaska sakrila podatak da je još uvek u zakonitom braku, ali kako je priznala to "nije ništa ozbiljno". Mirkovićeva je skandalizovala i pričom da je na nagovor muža prodavala svoje intimne snimke bogatim Arapima.

 Ja sam bila pet godina u braku i sedela sam u kući, zatvorena, više mi ne pada na pamet. Niko me nikada više neće zatvoriti,  istakla je svojevremeno Gaga.

Upustila se i u kratku avanturicu "nemirnih prstiju" sa Mladenom Vuletićem i u fizički okršaj sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

 

Gost "Parova" i bivši učesnik Milutin Radosavljević Mili pokušao je da smuva Gagu, ali osim flerta nije dobio ništa.

U perverznu akciju se upustila i sa Igorom Mićićem. Počeli su svoju šemu tako što ga je molila u pijanom stanju da opšti sa njom.

Aleksandar Lalić Tirke joj se igrao sa zadnjicom i pitanje je koliko bi još avantura nemirna Gaga ostvarila u vili "Parova", samo da je ostala...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading