PRLJU umalo nisu UBILI u njenom stanu: Ninu hteli da zakolju!

Autor:

Zabava

12.01.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nije slutila da će neko tako da reaguje na njenu najavu istine u romanu.

RepublikaFoto: e-stock agency

Nina Prlja

Nina Prlja mogla je da strada zbog nekoliko imena koja je spomenula u prvoj verziji knjige koja nije izdata usled pritiska koji je doživela.

Kontroverzna učesnica rijalitija "Parovi 9" sada je srećna i bezbrižna i sve je ostavila iza sebe kada je ponovo rešila da uđe u vilu u Zemunu. Pre toga, tačnije, pre godinu dana, njoj je čak i život visio o koncu. Naime, od momenta kad je najavila pisanje knjige ''Prvom klasom do ćelije'' bez cenzure, sa svim imenima, likovima i događajima, njen život se pretvorio u pakao. Probudili su se duhovi prošlosti koji su strahovali da će baš njihovo ime povezano sa ilegalnim radnjama biti napisano na stranicama starletine knjige.

 

Nina je nepromišljena i pomalo naivna ženska osoba. Da nije lakoverna, ne bi imala probleme koje je imala, ne bi završila u zatvoru, ne bi bila deo rijalitija već godinama. Radila bi nešto pametno jer je sposobna za mnogo toga. Ipak, prati je sudbina da stalno upada u probleme, a ona kao da je to sve priželjkivala i želela. Uživala je u adrenalinu i turbulencijama. Sećam se da je jednom rekla da je želela da padne avion u kom je da bi osetila kako je to. Rekla sam joj da ne bi imala vremena da oseti jer bi bila mrtva. Tako je bilo i kada je najavila pisanje knjige. Išla je po medijima i hvalila se na sva usta da će imati hit godine, bestseler koji će raskrinkati našu estradno-sportsku-političku scenu. Rekla sam joj da zaveže usta i jezik drži za zubima da joj neko ne bi je*ao mater - počinje njena drugarica poznata starleta koja je želela da ostane anonimna. Ona nam otkriva šta se sve dešavalo:

Droljo, gde je spisak za knjigu? Govori inače ćemo da te bacimo sa petog sprata, urlali su na nju

- Nina je počela sa pisanjem, bila je naložena kao niko. Sećala se svega, svake scene, svake osobe. Svakog detalja. Onda su počele da stižu lančane poruke. ''Kurvo raspala, obustavi pisanje, inače ti se zlo piše. Ima da završiš u jami sa živim krečom i niko te nikada neće naći. Zašto si umislila da si opasna i da možeš da glumiš boga? Ako ne staneš, staće tvoje kurvinsko srce'', pisalo je u poruci. Stizale su jedna za drugom. Bilo je strašno, a ona se smejala. Bila je u fazonu da je neko zajebava i da nema razloga da se boji. Da je neko hteo da je spreči, već bi došao na gajbu i izrešetao bi je da zauvek sakrije sve tajne. Onda su počeli pozivi, čudna praćenja, kolima su išli svuda za njom. Tada je već počela da se plaši. Tresla se kao prut, ali nije znala šta da radi, da li da zove policiju, prijatelje ili da beži iz zemlje. Onda je usledio pakao od kog se meni i sada ledi krv u žilama.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Prlja: Zatvor me nije unazadio!

Nina Prlja je razgovarala sa Izabelom Alijoski i otkrila tajnu svog uspeha.

Naime, ona je za kratko vreme pronašla put i uspela od robijašice da postane pisac, pa i modna dizajnerka.

- Nisu mi pomogli prijatelji, već ljudi koji su me konstantno osporavali. Oni koji su pričali da sam narko-starleta i robijašica. Bez njih ne bih uspela ili bar ne bih napisala knjigu. Nekog zatvor unazadi, a meni je pomogao da uvidim greške - rekla je Nina.

 

Prijateljica učesnice "Parova" koja je bila sa njom kobne noći kada su joj maskirani momci banuli u stan nastavlja priču:

- Sedele smo, bila je subota, spremale smo se da idemo napolje. Ona je imala otvoren laptop, ja sam čitala šta je sve tamo pisala za knjigu. Imala je tada već tridesetak stranica. Onda je zazvonio telefon, javila se, čula je muški glas, a onda smo taj isti glas čule da dopire od ulaznih vrata stana. Taj je bio ispred i proveravao je da li je na pravoj adresi. Počeo je da udara u vrata, morala je da otvori. Uleteo je kao manijak, za njim još jedan maskiran. Bacili su Ninu na pod i počeli da galame. ''Droljo, gde je spisak za knjigu? Govori inače ćemo da te bacimo sa petog sprata. I drugarica će da ti strada zbog tebe'', galamio je taj visoki. Nina mu je pokazala na laptop, a on ga je zgrabio i odneo sa sobom. Zapretio joj je da će biti mrtva ako još negde ima kopije svega što je pisala i da će, u tom slučaju, opet doći, ali da će je tada zaklati. Obe smo se tresle. Nina je nakon toga potpuno izmenila celu knjigu, ublažila je maksimalno i nikoga nije imenovala - kaže njena prijateljica.

 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/happy TV

Tešila Darka Vlajića

Nina Prlja se potrudila da osvesti Darka Vlajića i pokaže mu kako treba da se ponaša muškarac.

On se setio nekih stvari iz prošlosti zbog čega je gorko zaplakao, a ona mu se našla kao rame za plakanje, ali ne zadugo.

- Da li si muško ili nisi?! Šta se dešava sa tobom?! Prestani da plačeš i tgni se - pokušavala je na sve načine da dozove pameti pevača, pa dodala:

- Pokaži da si muško. Šta sam ja sve prošla, pa me niko nije video da plačem. I pretnje i ucene, ali evo me ovde, jača od svih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading