(FOTO) ŠOK ZA SVE! MIKI ĐURIČIĆ ULETEO U RIJALITI! Preskočio ogradu i pred svima joj uradio OVO - NASTAO HAOS MEĐU UČESNICIMA!

Autor:

Zabava

12.01.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za sve!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

Miki Đuričić je pre nekoliko godina boravio na imanju u Lisoviću, kada je bio učesnik "Farme", ali je odlučio da pobegne iz rijalitija. Međutim, ubro se vratio i nastao je haos.

Rijaliti zvezda Miki Đuričić, osim "Zadruge" učestvovao je i u drugim rijaliti programima, a jedan od njih je i "Farma" koja se emitovala do pre par godina na Pink televiziji.

 

 

 

Miki je pre nekoliko godina ušao u "Farmu", a onda je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Lisoviću, te je preskočio ogradu i na taj način se diskvalifikovao.

Foto: youtube.com/printscreen

Međutim, Đuričić je nakon toga odlučio da uleti na imanje rijalitija kako bi Aleksandri Džidži Stojković, ćerki Dragana Stojkovića Bosanca, čestitao rođendan i poklonio psa.

Miki je tada dotrčao do mlade zvezde "Granda" i poklonio joj kučence, a potom je posle samo nekoliko sekundi napustio imanje.

Ovako nešto se do sada nije ponovilo u rijalitiju, a ovaj događaj se, posle toliko godina, prepričava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading