Pušten snimak INTIMNOG ČINA, Naida doživela SLOM ŽIVACA! Pa SPOMENULA Gastoza!

Autor:

Zabava

02.01.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besnela bez prestanka!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Naida

Takmičari "Parova" prethodnu noć su gledali snimke iz spavaće sobe na kojima se lepo videlo šta su radili Tanja i Dario. 

Dok su išli kadrovi stanovnici luksuzne vile su gledali širom otvorenih usta i u šoku.

- Svaka čast, ovo je prava gluma. Pravi kasting za film. Mislim da zaslužuju aplauz - rekla je voditeljka Anđela Lakićević.  

Svi učesnici su aplaudirali, osim Naide, pa joj se Anđela obratila:

- Naida, ti ne aplaudiraš? 

- Čemu? Kažete da je ovo kasting za film? Evo da aplaudiram, svaka čast - rekla je ironično Gadžova i počela da aplaudira.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastozz i Naida

Potom se obratila svima:

 

- Ovo je jedan ljigavac smrdljivi koji mrzi Gastoza i prvo je pokušao preko mene da mu napakosti. Kada mu to nije prošlo uradio je šta je uradio sa Tanjom. G*vno jedno.  A Tanja me je šokirala jer je ušla kao jedan sasvim drugačija osoba i sa sasvim drugačijom pričom i onda sebi dozvolila to! Pomogla si mu da naudi Gastozu. Ne mogu da verujem - besnela je Naida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

03.01.2021 09:09

Gledate Silvanin rijaliti iz koga su normalni ljudi izašli i sad gladuju i beskućnici su jer su hteli da sačuvaju obraz-dostojanstvo. Svaka čast Gasttozzu, Mladenu, Karađorđu, Nikoli, Coki, Ilijani i Ivanu. Neka se stidi onaj ko je pogazio dogovor ispred produkcije i televizije i ove ljude ostavio bez honorara.