TAČNO 10 GODINA KAKO NAS ZABAVLJAJU! Veliki jubilej zabavno-humorističkog programa na Hepi televiziji!

Autor:

Zabava

24.12.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitamo!

RepublikaFoto: google.rs/printscreen

Na današnji dan, 24.decembra, pre tačno deset godina, počela je era rijalitija na Hepi televiziji. Tada su počeli "Parovi", prva sezona, u kojoj su pobedu odneli Zorica Dukić i Miloš Vuković Riki.

Deset godina zabave,deset pobednika i devet sezona "Parova" obeležili su predhodnu deceniju i postavili standarde u sferi zabavnog programa! Danas je tačno 10 godina od premijerne epizode "Parova"- prvog autorskog rijaliti formata na ovim prostorima koji je veoma brzo izašao iz okvira i postao najpopularniji zabavno - humoristički program na Balkanu.

U drugoj sezoni usledila je pobeda Aleksandre Matić i Stevana Radivojevića, kada je narod zabavljao srpski džet set, sa poslugom, batlerom, sobaricama.

Posle treće sezone, u kojoj rijaliti postaje bliži širim narodnim masama, jer su se gledaoci prvi put susreli sa starletama, jutjuberima, a poznati pevači tek tada su se ogolili pre kamerama. Ta sezona, definitivno, povela je virtuelni život u do tada neviđene visine. Žurke mladih, ljubavi, raskidi, humor i neviđena raskoš počinje da privlači sve vise gledaoca. U ovoj sezoni, pobedi je odneo Nenad Marinković Gastoz, koji se duplom krunom okitio u šestoj sezoni.

Četvrtu i petu sezonu obeležile su pobede Ružice Veljković i Dalile Mujić. Krunu je u sedmoj sezoni odneo Mladen Vuletić, dok je u prošloj, osmoj sezoni, pobedila princeza iz Šipova, Ivanija Bajić.

I sada, dok traje deveta sezona ovog neverovatnog formata, učesnici "Parova" pružaju pravi šou kroz emisije poput "Parografa", "Talenat šou-a" , "Poželi pesmu" i drugih emisija koje godinama gledaoce kraj malih ekrana drže budnim do sitnih sati.

Pobednici "Parova" i dan danas uživaju u slavi koju su stekli zahvaljujući ovom zabavno- humorističkom programu.

 

 

 

Kroz deceniju prikazivanja u vili "Parova" jedni su se smejali, drugi su plakali, neki su stekli prijateljstva za ceo život, mnogi su se proslavili, a neki od njih i zasnovali porodice! Na stotine učesnika, različitih profila, starosti, zanimanja, bez ustručavanja pokazali su svoj život na dlanu. Bilo je i onih, koji su lažnim pričama pridobili gledaoce i postali njihovi favorite. Ali, definitivno je iskrenost ono što – pobeđuje sve!

Danas, posle deset godina, definitivno, ovaj format ne može ništa da nadmaši, jer su i najzahtevniji kritičari ostali nemoćni pred apetitima gledalaca, koji obožavaju "Parove".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading