(VIDEO) ROKANJE! Ove scene su obležile rijaliti PAROVI: KAO NA BOJNOM POLJU!

Autor: Ivana Radivojević

Zabava

31.12.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji praznici nas uvek podsete na to kako treba da oprostimo jedni drugima i svi živimo u miru i slozi, pesmi i veselju.​ Međutim, učesnici rijalitija kao da se ovog pridržavaju samo tokom Nove godine i Božića, a potom nastave da vode ratove sa svojim kolegama, propraćene salvama uvreda.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy

Bilo ih je i godini na izmaku u luksuznoj Vili u Zemunu, a neke od njih, izazvale su veliki odjek u javnost, te su tako i obeležile 2020.

ŽESTOK RAT BRATA I SESTRE! 

Prva svađa koja je odigrala u rijalitiju Parovi jeste između Dine i Alberta Galorini. 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dina Galorini

Naime, za vreme emisije "Upoznajte Parove" došlo je do verbalnog sukoba. Žestoka svađa se odigrala između Đine i Alberta Galorinija. Đina tvrdi da je Alberto loš prema ženama. U svađu se umešao i Đole, kako bi odbranio svoju verenicu.

Da sukob ne bi eskalirao, u vilu je stiglo obezbeđenje.

JELENA UZELA NOŽ I PRETILA SVIMA!

U vili "Parova" nastao je haos kada je Ivan Marinković odveden u izolaciju, a njegova devojka Jelena Ilić totalno je poludela i uzela nož. 

- Ne mogu više, razdvajate nas! Napraviću haos - urlala je ona, te šutirala vrata i bacala nameštaj po kući, a onda uzela nož.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici

Obezbeđenje je brzo odreagovalo i oduzelo joj oštricu iz ruke, nakon čega je pala sa nogu i počela da plače.

Učesnici rijalitija bili su zgroženi njenim ponašanjem, te su je nazivali svakakvim imenima, na sreću u ovoj okršaju niko nije bio povređen te se sve brzo rešilo.

UBIĆU TE AKO SI TRUDNA! 

U vili Parova  je došlo do zapleta između Mastora i Teodore. Njih dvoje su u jednom trenutku  imali raspravu, a onda je mladi učesnik posumnjao da je njegova devojka trudna.

- Da li si dobila? Teodora, čuješ li šta te pitam - vikao je Mastor, uhvativši je za zadnji deo vrata, dok se ona opirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mastor i Teodora

- Ako si trudna i nosiš moju bebu u stomaku, a igraš se sa mnom, ja ću te ubiti i ja ću ići u zatvor do kraja života - šokirao tada sa pretnjom Mastor. 

Svi su bili šokirani njegovim rečima. 

MAJKA UČESNICE PAROVA UPALA SA NOŽEM U RIJALITI!

Prava drama odvijala se u Parovima kada je majka Nevene Kalver, Alja, upala na Hepi televiziju i uz pretnju nožem kidnapovala svoju ćerku iz rijalitija. Nevena se odmah nakon toga oglasila i objasnila šta se zapravimo dešavalo.

- Ovo je sve previše, ljudi ja sam poslednja dva meseca kukala kako hoću da izađem i na sve načine sam pokušavala da napustim vilu dok je Alja od spolja radila sve da me izvuče. To je period od nekoliko meseci i naprosto je mojoj majci kao i meni pukao film, te je odlučila da dođe po mene. 
-Kada je reč o nožu, da, ponela ga je i pretila da će ga upotrebiti, ali samo na sebi što je urodilo plodom i portir je nju i devojke pustio da uđu u ketering odakle su ušle u vilu i to za vreme "Nominacija" dok je program išao uživo. Samo sam je pogledala, a ona je rekla kreći i ja sam odmah potrčala da bi tek tada obezbeđenje reagovalo tako što me je jedan od njih gurnuo ali na svu sreću uspela sam da se održim i nastavila sam da trčim ka slobodi.

POKUŠALA DA ODUZME SEBI ŽIVOT! 

Kao bomba odjeknula je vest da je Slađana Petrušić u Vili Parova sebi pokušala da oduzme život.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić i Dušan

Naime,  Slađana Petrušić je posle svađe sa obezbeđenjem otišla u izolaciju, a za njom je krenuo i Dušan Zdravković. Ona je u toj prostoriji "Parova", kako se navodi, razbila bokal za vodu pa počela da seče vene. Hitna pomoć brzo je reagovala, a ona je sada puštena na kućno lečenje. 

LETE TORTE PO VILI PAROVA 

Opšte rasulo  vladalo u raskošnoj vili.  Naime, kada je Ivana Mitrović slavila svoj 25. rođendan, niko se nije nadao da će njena rođendanska torta završiti na glavi Milutina Radosavljevića Milija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milutin Radosavljević Mili

Slavljenica je bila povređena zato što se Radosavljević surovo igrao sa njenim osećanjima, ostavio je na cedilu i otišao sa drugom ženom. Stoga je ona bacila tortu na Milutinovu glavu, pa je potom istu tu tortu razmazala po sebi.

PRAVI ŽENSKI FAJT! 

Učesnice "Parova" Maja Đorđević i Dragana Mitrović znale su se iz spoljašnjeg sveta, odnosno pre ulaska u rijaliti. Atraktivna crnka je otkrila da je Dragana jedna opasnica koju je ona lično preporučila ovde, pa da je imala sreće što nije do sad ispala.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dragana Mitrović i Maja Đorđević

Masaža je tvrdila da Mitrovićeva sve radi iz koristi, i da je ona prava "zmija otrovnica". Između njih dve izbio je sinoć žestok sukob, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

KRVOPROLIĆE U PAROVIMA! 

Ivan Marinković i Jelena Ilić su u ljubavnoj vezi još od prošle sezone, u kojoj je on redovno dobijao batine od svoje drage. Ivan je dobio toliko batina, da je to već odavno postalo zabrinjavajuće. Jedan od većih haosa jeste kada je Ilićeva ceo dan preplakala, ali emotivno je pukla u večernjim satima, kada je Ivana gađala staklenom flašom u glavu. Sve se odigralo munjevitom brzinom tokom emisije uživo koju je vodila Vesna Vukelić Vendi. 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ivan Marinković i Jelena Ilić

Marinković je tada završio na podu, vrištajući od bolova, dok je Jelena kiptala od besa. Obezbeđenje je reagovalo, i Jelena je odvedena u izolaciju, a čelnici produkcije su je novčano kaznili. 

VODITELJKE SE ČUPALE U PROGRAMU UŽIVO!

Jedna od emisija "Upoznajte Parove" na "Hepi" televiziji tekla je svojim uobičajenim tokom, kada je u jednom momentu sva zadihana uletela voditeljka Jelena Dimitirijević.

Ona je vrisnula, a svi učesnici u vili i gosti u studiju zanemeli su za trenutak. Odmah za njom je utrčala Anđela Lakićević i počela da se fizički obračunava sa svojom koleginicom, koju je nekoliko puta povukla za kosu.

RepublikaFoto: facebook.com/Andjela Lakicevic
Anđela Lakićević

Nikome od prisutnih nije bilo jasno o čemu se radi, svi su sa zbunjenim izrazom lica nemo posmatrali kranji ishod incidenta, ali su se obe nakon par razmenjenih reči i najave za novu emisiju u potpunosti smirile.

Mladen Vuletić napao Ninu Prlju!

Iako su su svi mislili da će uspeti da se kontrolišu ove sezone, ipak su uspeli da isprovociraju jedno drugo. 

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nina Prlja i Mladen Vuletić

Naime, Svađu je započela Nina:

Ona je počela da iznosi gnusne uvrede na Mladenov račun, u jednom trenutku mu je spomenula i majku na šta je Crnogorac krenuo ka njoj da se obraču, sreća ostali učesnici bili su pribrani i zaustavili su Mladena.
Voditeljka je kaznila Ninu i izbacila je iz emisije. 

ŠUTNULA OBEZBEĐENJE U STOMAK! 

Tokom jedne od emisija  došlo je do skoba između Ilijane Vagić i Jovane Novakov Šmizle. Naime, Ilijana je iznela uvrede na račun Vesne Rivas. Šmizlu je ovo jako iznerviralo, te je ona nominovala Vagićevu.

Ilijana je bila vidno nervozna i ljuta na Šmizlu, te su ušle u žestoku svađu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Smižla i Ilijana

Obrušile su se jedna na drugu, a radnik obezbeđenja nije mogao da ih zaustavi, pa je dobio i udarac nogom u stomak.

Šmizla je divljala, pa je Ilijanu gađala čime je stigla. Čuo se vrisak drugih stanovnica zemunske vile, a veći incident je jedva srpečen.

DOBIO JAJE U GLAVU! 

Dragana i Gastoz su ušli u raspravu. To za njih sigurno nije ništa novo, ali ovog puta su otišli korak dalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastozz

Gastoz je peckao i prozivao celo veče Draganu kako prodaje najlon čarape. Ona je u početku ćutala, zatim je počela da provocira tako što ga je peruškom dirala po kosi i izazivala.

Kako niko od njih nije mogao da dođe do reči, a i oni su se međusobno prekidali, Dragani je u jednom momentu prekipelo, pa je uzela jaje i razbila od Nenadovu glavu.

OBILI VRATA I POBEGLI IZ RIJALITIJA!

Učesnici rijalitija "Parovi" napravili su haos kada su razvalili glavna vrata i navodno napali produkciju.
Naime, pojedini učesnici nisu bili zadovoljni uslovima u Vili i kako kažu nisu bili ispoštovani kao što su se dogovorili. 
Produkcija Hepi televizije pozvala je policiju, te je nekolicini napisana i krivična prijava.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

PRETIO SAMOUBISTVOM!

Učesnik Parova Marko Perović pretio je samoubistvom, a kao razlog navodi to da ga je razočarala Nataša kao i činjenica da su ga neki prozivali zbog nje. 

Kada je čuo da će se pojaviti vatrogasci i da je obezbeđenje poslato na drugu stranu zida on je rekao:

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Marko Perović

- Nemoj neko džabe da se pojavljuje. Ja sam spreman da skočim odmah ako probaju da dođu. 

Voditeljka i ostali ukućani ostali su skamenjeni. Nataša je nekako uspela da ubedi Marka da te se sreću sve dobro završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading