Gastoz pustio "buvu": Nakon što je objavljeno da je Jelena Petković dala otkaz na Hepiju, otkrivamo šta se zapravo desilo!

Autor:

Zabava

21.12.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana velika prašina se podigla oko rijaliti šoua "Parovi"!

RepublikaFoto: youtube.com/TV HAPPY
Jelena Petković

Sve je počelo kada su učesnici bili nezadovoljni time što je na mesto rijalitija stigao producent koji njima i nije baš bio po volji, pa su odlučili da pobegnu iz rijalitija, te su ispred Happy televizije te večeri viđeni i Hitna pomoć i policija.

Među onima koji su pobegli našao se i Nenad Marinković Gastoz, kog mnogi zovu "kralj rijalitija", dok je njegova devojka Naida Gadžo ostala u vili.

Gastoz je ovih dana baš posvetio rijalitiju svoje storije na Instagramu, pa se na njegovom nalogu našla informacija da je voditeljka Jelena Petković dala otkaz.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastoz

Međutim, iz pouzdanih izvora saznajemo da to nije istina, te ne znamo zašto je Gastozu palo na pamet da izmisli tako nešto. Voditelka nije dala otkaz, samo neće više toliko kao pre voditi emisiju "Upoznajte Parove", već će biti fokusirana na autorsku emisiju "Glamur Specijal" koja u poslednje vreme beleži visoku gledanosut.

Inače, voditeljka "Parova" Kristina Iglendža dobilaje otkaz na televiziji zbog veze sa učesnikom "Parova" Mladenom Vuletićem, dok je voditeljka Jelena Dimitrijević sinoć na Instagramu objavila da nije više deo televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading