UČESNICA RIJALITIJA SE POHVALILA NOVOM PESMOM: Videćemo da l' je noćas tvrd ili mek!

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zabava

20.12.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava umestnost!

RepublikaFoto: facebook.com/atinaplesacicaestradnamarkovic
Atina Ferari

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Atina Ferari poznata je po svojim šok-izdanjima, stajlingu i stilu, a ovog puta je prevazišla samu sebe.

Ona je podelila sa svojim pratiocima tekst svoje nove pesme, a oni koji su ga pročitali, blago rečeno, ostali su u šoku.

Osim što je akcenat na skupim kolima i materijalnim stvarima, tekst je prepun vulgarnih reči, čini se nabacanih bez smisla.

 

Ono što je još više zaprepastilo mnoge je činjenica da se ona pohvalila ovim delom, iako ga potpuno bez cenzure mogu čuti i deca. Naziv pesme je veoma originalan, a glasi "Samo s*ks"

Foto: instagram.com/atinaferari

- Jao, evo ga opet onaj tvoj! Ma ide mi na k*rac, ma sedne mi na k*rac! On je tako snažan, on je tako jak, svakim danom šalje neki tajni znak. Videćemo da l' je noćas tvrd ili mek. Pa šta ti je dušo, biće s*ksa sve do jutra, ako možeš dva minuta. Skupa kola baja vozi, ruka mu na mojoj nozi. Roleks nosi, Guči dres, ništa priča samo s*ks - samo je deo teksta koji je zaprepastio mnoge.

 

Usledili su brojni negativni komentari ispod objave, te se čini da se Atina baš i neće mnogo proslaviti ovom pesmom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading