MAJKA PODRŽALA ĆERKU PRELJUBNICU: Jovica me ne interesuje, Alen je super!

Autor:

Zabava

25.11.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Maje Marković Rada nije posetila nesuđenog zeta Jovicu Putnikovića posle nesreće i sve vreme podržava preljubu njene ćerke s Alenom Hadrovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica i Maja

Starleta ponašanjem u rijaliti-programu "Zadruga 4" gotovo da nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa čak i one koji su radili mnogo gore stvari i od nje. Ona je na najluksuznije imanje u zemlji i šire ušla kao verena devojka bivšeg učesnika "Zadruge 1" Jovice Putnikovića, ali je to preko noći palo u vodu jer se smuvala s ugostiteljem Alenom Hadrovićem.

Markovićka neće da nosi Jovičine stvari!

Maja Marković i Ivana Marinković su se dotakle stvari koje joj je bivši verenik Jovica Putniković nedavno poslao.

Njima se kasnije pridružila i Ana Bulatović, koja je Maji dala nekoliko saveta.
- Majo, ti moraš da nosiš te stvari, to su zimske stvari - rekla je Ivana.
- Neću da ih nosim, neka stoje tamo, neću ni da ih dajem. Ne iz poštovanja prema Alenu, nego zbog sebe, jako je ružno. Poslaće mi moji nešto valjda - dodala je Maja.

 

Njena mama Rada Marković priznala je da zna za garderobu koju je bivši verenik poslao njenoj ćerki, ali je rekla i da Jovicu nije zvala da pita kako je posle nesreće koju je nedavno imao:

- Mi smo to i znali da će on poslati. On je to poslao pre nekoliko nedelja. Ne verujem da bi on sada opet poslao te stvari. Mi se nismo čuli s njim, posle svega se nismo čuli ni posle nezgode. Nismo u kontaktu s njim. Ne znam ni što bi bili. Ne mešam se u te stvari, to neka oni rešavaju kad se sve završi - kaže Rada, koja se sada pere od Jovice, koji je njenoj ćerki puno toga dobrog učinio. Iako su joj svi zamerili što nije išla da ga poseti kada mu je život visio o koncu, ona se pravdala da neće da se meša.

Ja ne bih da se mešam u te njene veze i odluke. To je lično na njoj, rekla je Rada

Posle samo nekoliko nedelja nakon što je ušla u Belu kuću Maja je zaboravila na verenika i bacila oko na cimera Alena Hadrovića. Sve se dešavalo u trenucima dok se Jovica borio za život u bolničkoj postelji nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

 

Alen i Maja trenutno na pauzi!

Nakon burne noći u kojoj su Alen Hadrović i Maja Marković raskinuli, oni su se odvojili i sami sedeli.
Oni su raskinuli jer mu je priznala da je povređena i da su joj pomešana osećanja zbog stvari koje joj je poslao bivši verenik Jovica Putniković, kojeg je Maja prevarila s Alenom dok je on bio u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće.

 

Majina majka je odlučila i da prokomentariše Alena Hadrovića, pa nam je tom prilikom istakla i da li je zadovoljna njegovim ponašanjem, kao i kako joj se čini ćerkina veza koju je započela pred kamerama najgledanijeg rijaliti-formata na ovim prostorima, ali i to što se Hadrović sada dvoumi da li da bude s Majom ili ne:

- Ne znam. Ja ne bih da se mešam u te njene veze i odluke. To je lično na njoj. Kako odluči tako će joj i biti. Ali mislim da su prave. Ponašanje Alenovo je OK za sada. Mislim da ovaj raskid ne može da utiče na njihov odnos, možda su to samo neke trenutne nesuglasice. Ne bi trebalo to da utiče na njih barem ako je sve OK.

Kako saznajemo, porodica Putniković neće da čuje ni za Maju ni za njene. Oni su ih se odrekli i ta sramota im više nije potrebna. Sin se oporavlja i to im je najvažnije od svega. Oni znaju da će on naći devojku koja je dostojna i njega i njihove porodice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

25.11.2020 17:11

Kakva ćerka - takva i majka. Samo ih pare interesuju. Prodaju se bogatijem kandidatu.