DALILA: Rekla si da je Dejan pu*io ocu! ALEKSANDRA: Lažeš, zbog tebe braća ne pričaju!

Zabava

04.11.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vili "Parova" povela se žustra rasprava između Miljanine majke Marije Kulić i Aleksandre Subotić. Subotićka se tada osvrnula i na Dalilu Mujić, te iznela niz tvrdnji na njen račun, a kako bi se dokazalo ko je u pravu, u program se uključila i sama Dalila, te je situacija kulminirala.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksanra Subotić i David Dragojević

Naime, Subotićka se pravdala da nikad nije uvredila Dalilu, te da Mujićeva pravi sukob

- Dalila je ta koja je mene uvek prozivala preko društvenih mreža, ja nju nisam nikada, to može potvrditi i njihova mama Biljana i cela Davidova familija. Pokušala sam da se pomirim sa Dejanom i pružila sam mu ruku, ona je posle vikala na njega što je to dozvolio. Ja sam htela da se braća pomire, ona je sprečila - tvrdila je Aleksandra.

Dalila: Aleksandra me je optuživala da sam se udala za Dejana, a da sam zaljubljena u Davida, to je toliko jadno

Na iznenađenje ukućana uključila se i Dalila putem telefona i poručila:

- Aleksandra me je optuživala da sam se udala za Dejana, a da sam zaljubljena u Davida, to je toliko jadno. Razlika između mene i tebe, Aleksandra, jeste što sam ja prava snajka porodice Dragojević, a ti rijaliti-snajka. David te nikad nije odveo oca da mu upoznaš - odbrusila je Mujićeva.

Dalila je putem telefona pročitala i prepiske koje je slala Aleksandra, a među porukama je pisalo:

- Jadno zlostavljano kopile zvano Deja Android, pored pu*enja svom tati, seksualnog zlostavljanja, sad se je*e za 20 evra na sat, i to u paketu sa svojom ku*vom Drojajlom, umesto sisa, sad sisa ku*ac odmalena, sažalite se na klošara.

Mujićeva je onda pročitala jednu prepisku koju je Aleksandra navodno uputila njenoj mami:

- Narkomanko raspala, raspadaš se od heroina. Ćerka priča za tebe da si luda, 1.000 hodža i crnih magija ti ne mogu pomoći. Tuzla je mala, to si zaboravila. Ne uzimaj tuđu decu u usta jer, kako muslimani kažu, a ti si jedna od njih, ALAH JE VELIKI, umrećeš u najvećim mukama sama, prokletnice raspala, diraš dete od tri godine, a brak si čoveku rasturila od četvoro dece.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dalila Mujić i Dejan Dragojević

Aleksandra se branila tvrdeći da je sve laž i da i ona ima poruke u telefonu, a u program se uključio i David Dragojević, kao i njegova majka Bilja, koji su podržali Aleksandru i poručili da je istina sve što je rekla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading