(VIDEO) GASTOZ ŠOKIRAO SVE! Naida i ja više NISMO U VEZI, a OVO JE RAZLOG!

Autor:

Zabava

29.10.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve objasnio!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastozz

Nenad Marinković Gastoz je tokom sinoćne emisije "Upoznajte Parove" javno pred svima rekao da on i Naida Gadžo nisu više u vezi.

- Hoću sada javno pred svima da kažem, da ja i Naida nismo više u vezi, samo smo prijatelji. Svima saopštavam da znaju. Razgovarali smo malopre u dvorištu. To nema veze sa Kristinom koja je došla. Ne pravimo nikakvu priču, nismo zajedno i tako će ostati do kraja - rekao je ovaj takmičar

Naime, Naida i Gastoz su juče u dvorištu imali ozbiljan razgovor nakon čega su doneli čvrstu odluku da stave tačku na svoju vezu. Naida je zamerila Gastozu što je dozvolio da je ljudi omalovažavaju u njegovom prisustvu, a da on nije stao u njenu odbranu.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Naida i Gastozz

- Ja burno reagujem na nepravdu, na to se lako zapalim, ja ne idem po kući da tračarim. Zaletela sam se i pogrešila i kraj priče. Trebalo je i ti da me zaustaviš, jer si bio sebičan, mogao si da me zaustaviš, da li ti mene možeš da zamisliš da pred kamerama imam odnos - rekla je Naida.

 

Naida  potiče iz patrijahalne porodice i ne želi da njena majka i porodica gledaju kako ona pred kamerama ulazi u ljubavni odnos i "valja se po krevetu". To je jedan od najvažnijih razloga zbog čega želi da se distancira od Gastoza.

- Ja sam dama i treba da budem dama, zaleteli smo se, želim da se ponašam damski, ne želim da se ljubim pred kamerama - rekla je Naida.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading