Subotićkin otac bacio oko na Vagićku: Karađorđe odlepio za Ilijanom - SVE PRŠTI OD EMOCIJA!

Autor:

Zabava

30.09.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe Subotić bacio je oko na lepu plavušu Ilijanu Vagić. Otac Aleksandre Subotić, koji je čak četiri godine proveo na robiji, očigledno ne može da sakrije koliko mu se dopada Ilijana. On joj se zasad stidljivo udvara, ali je ova takmičarka otvoreno pred svima priznala da nije zainteresovana za Karađorđa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

- Meni je Karađorđe mnogo puta dosad rekao da ga podsećam na bivšu ženu. Ja volim starije muškarce i to je tačno, ali Karađorđa nikada ne bih mogla da prihvatim jer je mnogo stariji od mene. Ja sam prijateljica sa njegovom ćerkom, što je mnogo, mnogo je, treba razmišljati i o deci, bila je iskrena ova takmičarka.

 Rekao mi je da ga podsećam na bivšu ženu, izjavila je atraktivna plavuša

Posle ovih reči Karađorđe je bio vidno utučen i razočaran jer ni gestovi u vidu skuvanog ručka, ali i napitaka koje joj je servirao, nisu urodili plodom, te je ostao bez ljubavne priče u rijalitiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading