Mladen je ulovio u nezgodnoj radnji: Jelena Golubović se samozadovoljavala!

Autor:

Zabava

18.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić raskrinkao je Jelenu Golubović kada ju je otkrio u momentu dok se samozadovoljavala ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Rediteljka se po ko zna koji put našla u centru skandala, za šta je zaslužan i njen rijaliti-protivnik koji je samo čekao priliku da joj nađe neku mrlju ili je ulovi u nezgodnoj situaciji. Iako su svetla u spavaćoj sobi bila ugašena, on je primetio da se Jecin jorgan pomera. Dok su se takmičari uveliko pripremali za spavanje, Mladen je skočio iz kreveta i prišao Jeleninoj postelji.

- Hej, ljudi! Pa ona se samozadovoljava. Ladno je gurala prste dole. Nedostatak seksa i Jelena je odlepila. Vidite šta radi pred svima vama. Pogledajte u kojoj je poziciji - povikao je Mladen pred svima, na šta je ona odreagovala.

 

Vuletić: Hej, ljudi! Ona je ladno gurala prste dole

- Jesi li ti normalan? Pogledaj gde su mi ruke, imam i gaćice na sebi. Nemoj da lažeš. Nisam se samozadovoljavala, možda sam se samo pomerila. Kako te nije sramota to da pričaš - pravdala se Jelena.

Ona je inače u prošloj sezoni "Parova" imala ručnu akciju sa Pavaom Vladilom kada ju je zadovoljavao ispod jorgana. Ona je doživela orgazam samo od njegovih veštih prstiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading