PRSKALE KRV PO NJENOM VEŠU! UPADALE JOJ U SOBU I DAVILE! Isplivali šokantni detalji iz prošlosti učesnice: Kadrine tetke Izabelu umalo dovele do LUDILA!

Autor:

Zabava

28.08.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabela Alijoski preživela je pakao kada je pre godinu dana otišla da živi kod tadašnjeg dečka Ervina Kadrića u njegov dom u Sarajevu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Izabela Aljoski Bels

Učesnica "Parova 8" navodi kako je momka napustila zbog toga jer nije više mogla da bude daleko od kuće i svojih, te da se ljubav nije ugasila, ali da nisu mogli da se usaglase gde će da žive. Istina o krahu njene velike ljubavi sa pevačem kog je upoznala boraveći u vili u Zemunu je mnogo drugačija.

Lepa starleta trpela je užasan pritisak njegove porodice, koja ju je svakoga dana mučila i maltretirala, tako da je pobegla bez pozdrava i bez stvari, samo sa pasošem u ruci.

 

Slađa osetila ćerkin bol!

Slađana Petrović predosetila je da se s Izabelom dešava nešto strašno, pa je danima plakala u "Parovima".
Njena majka je na početku osme sezone bila prilično potištena i tužna jer nije znala šta se dešava sa Bels. Sanjala je ružne snove i znala je da sve ima veze sa ćerkom.
- Imam osećaj da je neko maltretira i muči. Nadam se da će Izabela biti dobro - rekla je jednom prilikom Slađa u programu, kao da je osetila šta se dešava.

 

 

 

- Izabela je u Kadri videla ceo svet. Od momenta kada ga je upoznala kao učesnika "Parova" i svog cimera, znala je da će se među njima nešto desiti. Planula je ljubav kakva se nije desila pred kamerama nikada do sada. Iako je on islamske veroispovesti, nije smetalo što je Izabela druge vere. Zaljubio se i znao je da je to presudno. Ipak, njegovi ukućani u Sarajevu nisu delili njegovo mišljenje. Oni su bili protiv veze Bels i Kadre. Govorili su komšijama da im jedna kurva iz Srbije ne treba u kući, te da će sve učiniti da ih rastave. Nisu se nadali da će Ervin dovesti Bels u Sarajevo i da će ona biti njegova buduća supruga - počinje izvor blizak Rijalitiju, ali i porodici pevača iz Bosne.

Govorile su komšijama da im jedna kurva iz Srbije ne treba u kući

 

 

 

On navodi da su oni tada počeli da razvijaju pakleni plan kako da oteraju snajku iz doma. Dalje nam otkriva detalje ravne horor filmu.

- Bels je bila presrećna, a i njen Ervin, sve do jednog momenta kada su počele da se dešavaju veoma čudne stvari. Naime, njegove tetke su počele da pakoste Bels. Išle su toliko daleko da su je plašile svaki put kada je spavala sama, a Ervin bio na nastupima do kasno u noć. One su se prerušavale u veštice, onda su upadale u kod Izabele u sobi i plašile je. "Te žene su monstrumi kakvih nema. Jednom dok sam spavala videla sam da se neko šunja oko vrata. Onda je počelo grebanje, jaukanje i čudni krici. To se dešavalo skoro svake noći, nekada i kada je Kadra bio tu. Tresla sam se ko prut od straha. Onda su mi jedne večeri dovele do sloma živaca. Skakale su po sobi, jaukale i plakale. Onda je jedna skočila na mene, kolenima na moje grudi, sa ciljem da me uguši. Jedva sam ostala živa" - rekla je Bels prijateljici, misleći da je te žene više neće dirati, ali noćna mora je nastavljena i postajalo je sve gore i gore.

 

Izabela ljuta na majku jer je našla dečka!

Izabela Alijoski vratila se u vilu "Parova", a onda zatekla majku Slađanu Petrović u zagrljaju mladog Pavaa Vladila.
Kako u Sarajevu nije pratila "Parove", nije znala da joj se mama zaljubila. Onda je shvatila da je đavo odneo šalu i da će ostati bez mame. Pokušava na sve načine da ih rastavi, ali to joj ne polazi za rukom. I dalje misli o bivšem, a mama Slađa sve dublje tone u odnos koji se malo kome dopada.

 

 

- Bels je počela da puca psihički, one su je maltretirale, a ona je morala da ćuti zbog Kadrića i zbog toga što ga je volela. Nalazila je crve i bube u stvarima, puno nekih simbola, sipale su joj krv po gaćicama i pravile je ludom da je sama to radila. Jednom prilikom, dok je ručala, u jelu je pronašla veliko oko. Verovatno životinjsko. Povraćala je danima posle toga. Počela je da gubi kilograme, stao joj je ciklus, kosa je počela da joj  opada, podočnjaci su bili ogromni. One su joj napravile da poludi i umre. "Ja venem, nemam više snage. Ili ću da se ubijem ili će one da me ubiju. Te žene su veštice, monstrumi. Moram da se spasem dok me nisu uništile. Večeras bežim iz lude kuće"', rekla mi je Bels, nakon čega je samo pobegla - završava izvor blizak Kadrićevoj porodici.

Starleta nije ništa ponela od krpica i garderobe. Ponela je samo pasoš i novac, kao i ono što je imala na sebi. Pobegla je da bi se spasla sigurne smrti i propasti.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading