LJUBA: Vesna, idi gataj, debela krmačo! VESNA: Pijanduro, opet si pijan ko letva!

Autor: G. Doljančević - A. Ivanović

Zabava

27.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Ljuba Aličić zaratio je sa učesnicom "Parova" Vesnom Rivas, koja ga je optužila da je bio Skrivena (osoba zadužena za provokacije, koja se povremeno uključuje u program, prim. aut.) i najstrašnije je izvređao.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zaratila sa kolegom: Vesna Rivas 

Naime, pevač se telefonskim putem javio u emisiju "Upoznajte parove" da bi odgovorio na Vesnine navodno neosnovane tvrdnje, poručivši joj da je debela gatara.

- Da vam kažem ja nešto, ta Vesna bi progovorila na dupe. Nek ide njoj na dušu! Mnogo je bezobrazna. Ona priča bezveze, prvo mora da sazna istinu, a ne da brblja kao luda Nasta. Krmača jedna - vidno iznerviran započeo je Ljuba, nakon čega je Vesna uzvratila ironično tvrdeći da i ne za ko je on.

- Ja sam Ljuba Aličić, a ko je ona? Šta peva ona? "Cuke, cuke caj"?

- A to je onaj Ljuba što je bio na žurki, pa je pevao "Cuke, caj"?

Tek tad se svađa zahuktala, pa je folker krenuo sa još žešćim uvredama.

- Ona treba da ide da gata. Idi gataj, ženo božja! Nije tebi mesto tu. Vesna je mnogo loš čovek - opleo je javno Ljuba, što je, videlo se, Rivasovu ozbiljno pogodilo, pa mu nije ostala dužna.

- Verovatno je opet pijan. Je l' pijan? Pijan je kao letva.

Vesna je potom podigla ruku i pokazala Ljubi srednji prst u kameru, na šta je on rekao:

- Evo tebi dva, Vesna! Sram te bilo što tvrdiš da sam ja Skrivena. Ja sam tu dolazio samo da pevam. Idi gataj, debela krmačo.

Rivasova je kolegi ponovila da je pijandura, te apelovala na svoju advokaticu da podnese tužbu protiv njega.

Podsećamo, Rivasova i Aličić su u prethodnoj sezoni "Parova" imali oštre prepirke kada je Ljuba Vesni poručio da je džukela, krava i mahaluša, koja treba da ide u ludnicu da se leči, a ona njemu odbrusila da mora da je drogiran čim joj izgovara takve uvrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading