LEPA LUKIĆ UČINILA VELIKU STVAR ZA POKOJNU JELENU KRSMANOVIĆ!

Autor:

Zabava

26.10.2017

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić napravila skandal na prvom glasu Vojvodine pre skoro dvadeset godina, tako što je otela nagradu koja je bila kupljena i dala je u ruke Jeleni Krsmanović koja je svojim kvalitetima i zaslužila.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pokojna Jelena Krsmanović i Lepa Lukić

Folk legenda koja je tada palila i žarila gde god da se pojavi, bila je jedan od članova žirija prvog glasa Vojvodine.

Između ostalih kao učesnica pojavila se Jeca Krsmanović koja je tada imala svega 13.godina. Lepa je bila oduševljena ovim čudom od deteta koje peva kao slavuj, i nije dopustila da nadvladaju malverzacije i novac.

- Na kraju manifestacije, na sceni smo ostali jedan bucko sa naočarima i ja. On je užasno pevao, ali je imao roditelje koji su kupili pobedu. Čista nepravda. I tama  kada su pošli u susret njemu sa nagradom, Lepa Lukić je napravila haos. Ustala je, otela im nagradu iz ruke i dala ne meni, rekavši da sam ja jedina pobednica. Svi su bili u šoku, jer za to vreme to je bio neviđeni skanda - izjavila je pokojna Jeca u jednom od svojih intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading