Golubovićku traži manijak kome je odgrizla pola penisa: Grk hoće da ubije Jelenu, saznao sve o njoj, sprema joj se pakao!

Autor:

Zabava

21.07.2020

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović je u velikoj opasnosti od taksiste koga je u samoodbrani ujela za penis i nanela mu trajne posledice.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Jelena Golubović

Učesnica rijalitija "Parovi 8", rediteljka i glumica više puta je pričala kakvo je iskustvo imala pre dvadeset i nešto godina kada je u Grčkoj na letovanju naletela na manijaka-taksistu koji ju je, onako mladu, zgodnu i izazovnu, pokušao da siluje.

Ona ga je tom prilikom ugrizla za penis i uspela je da pobegne od njega i spasi se sigurne smrti pobesnelog manijaka koji ju je perorezom ubo u leđa. Međutim, kako sada Rijaliti saznaje, taksista nije zaboravio šta mu je uradila i još tada se zakleo da će je jednog dana naći i osvetiti joj se.

Ima da je unakazim kad dođem do nje. Ima da joj isečem celo lice, priča on uveliko Srbima u Grčkoj


- Jelena je bila devojka od avanture, znala je da ode od kuće i da se ne javi nikome. Upadala je u nevolje i izvlačila se iz istih. Imala je tu sreću da nikada nije doživela nešto strašno, osim jednom u Grčkoj. Tada je imala svega 20 godina. Htela je da ide na drugo ostrvo, nije se javila nikome, uhvatila je divlji taksi i sela u njega. Taksista je bio stariji možda šest godina od nje. Čim ju je video, poželeo je da je ima. Odvezao ju je blizu mora u nadi da će uspeti da je natera na seks. Jeca se ponašala hladno, igrala je njegovu igru, a onda kada je krenula da odrađuje oralni seks, ujela ga je za penis. Ma odgrizla mu je pola penisa. On je u onom bolu zamahnuo perorezom i ubo ju je u leđa. Uspela je da mu pobegne, ne zna ni sama kako - počinje priču Jelenina prijateljica iz detinjstva koja zna sve njene tajne. Ona nam je otkrila da je pomahnitali taksista nedavno saznao ko je žena koja mu je odgrizla muškost i napravila ga trajno impotentnog.
RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić

- Taj dečko, danas stariji čovek, posle toga nije mogao da ima seks. Ušili su oni njemu šta su mogli, ali ništa to nije više bilo u funkciji. Išao je na razne terapije i sve to ga je mnogo koštalo, a opet nije bilo kako treba. On, jednostavno, više nije bio muško. Penis mu je bio uvek poluspušten, erekcija jako loša. Krivio je Jelenu za sve iako je on bio taj koji je pokušao da je siluje. Proklinjao je na sav glas. Nije znao ko je ona, odakle je i kako da dođe do nje. Kako je Grčka puna naših ljudi, on je preko nekih prijatelja uspeo da zapazi rijaliti koji su oni gledali, prepoznao je Jecu i onda je počeo da je traži na Internetu. Saznao je sve, bukvalno, gde živi, gde se kreće i koja joj je zgrada - nastavlja izvor blizak učesnici rijalitija "Parovi 8". On sada sprema opasnu osvetu rediteljki, spreman je da spakuje stvari i dođe u Srbiju da joj se osveti, ali ga stanje sa koronom sprečava.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić

- Čula sam od nekih Srba iz Soluna da je saznao sve i da će uskoro da dođe da je nađe. "Ta kurva mi je uništila muškost. Hteo sam seks, a ona je mislila da hoću da je silujem. Odgrizla mi je pola penisa. Nisam mogao da pravim decu jer ne mogu da opštim sa ženom. Napravila mi je pakao. Ima da je unakazim kad dođem do nje. Ima da joj isečem celo lice", galamio je on u pijanom stanju pred ljudima koji su mi sve to preneli i upozorili me da kažem Jeci šta joj se sprema. Ona je sada u vili i na sigurnom je, ali ko zna šta će biti kada izađe napolje. Ona živi samo sa mama Cecom. Taj manijak može da bane kod nje u stan i obe da ih ubije. On je mrzi iz dna duše i sprema užasnu osvetu. Jeca ne zna ništa o ovome jer je ušla u "Parove" posle pauze. Moram nekako da dođem do nje i javim joj da psihopata sprema zamku i da će joj uraditi nešto nažao - završava izvor blizak Golubovićki koji nije želeo da spominjemo ime javno.

Pavao zadovoljavao Jelenu!

Jelena Golubović odlučila je da u programu ispriča šta se dešavalo sa Pavaom Vladilom u krevetu.
Rediteljka nije mogla da iskontroliše strast koju je osetila prema zgodnom treneru, pa mu je dozvolila da pređe granicu i mazi je po intimi.
- On je mene mazio preko gaćica. Ja sam rekla da sam svršila samo da bih otišla u svoj krevet i prekinula sve - pravdala se Jelena.
- Ja sam osetila da oni mrdaju krevet. Mislim da se njemu sviđa Jelena i da je zaljubljen u nju. Ovo govori samo da bi drugim ukućanima zapušio usta. Videćete šta će do kraja biti. Pazite šta sam vam ja rekla - prokomentarisala je Slađa.

Jelena: Zbog ljubavi sam se svađala sa najbližima

Jelena Golubović u vili "Parova" podvrgla se poligrafskom ispitivanju, te tokom istog otkrila brojne pikanterije iz ljubavnog života.
Ona je otvoreno progovorila o tome da li je istina da je proteklih meseci ušla u najveću romansu do sada i da je pronašla čoveka svojih snova.
- Da! Istina je. Zaljubila sam se. Posvađala sam se sa svima koji su bili protiv naše veze. Bila sam spremna da ujedam. Ko god nije podržao tu ljubav ja sam ga izbrisala iz života. Svađala sam se i sa najbližima i sa prijateljima. Rekla sam mami da je to to i da sa njim hoću dete - otkrila je Golubovićeva.
- Stvarno sam preplakala jer su nas svi napadali - otkrila je ona i nije krila uzbuđenje povodom odnosa koji je raduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading