Ona iz rijalitija izlazi bez prebijene pare: Prekršila je sva pravila produkcije!

Autor:

Zabava

08.07.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rijalitija ide u bankrot!

RepublikaFoto: instagram.com/prrintscreen
Jelena Ilić

Veza Jelene Ilić i Ivana Marinkovića je vrlo turbulentna i često se završava fizičkim kontaktima.

Jelena je vrlo drčna i zna da bude vrlo nasilna kada joj nešto nije po volji, a tako je i bilo pre samo nekoliko nedelja kada je Ilićeva fizički nasrnula na njega.

Naime, pre nekoliko nedelja pomenuti par imao je veliku svađu u toku dana koja se u toku noći završila vrlo kobno. Kada je u zemunsku vilu ušao bend koji je trebao da svira tu noć na žurci, do njihovog nastupa nikada nije ni došlo. 

Jelena se svađala sa Ivanom tokom cele noći, nakon toga je uzela bokal pun vode i gađala Marinkovića koji je na žalost završio na instrumentima i mikseti benda. Vrednost štete procenjena je na nekoliko hiljada evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Jelena i Ivan

Jelena ni jednog trenutka nije osetila grižu savest za ono što je učinila, ali kako saznajemo iz produkcije Jeleni je odbijeno od honorara sve što je uništila tu noć. 

Ostali učesnici rijalitija komentarišu kako je ostala bez ičeg zarađenog, još će ona morati da plati Hepi televiziji što je učestvovala u rijalitiju.

Jelena je ubeđena da joj je ovo produkcija zanemarila, a saznaćemo koja je bila njena reakcija kada čuje da je ostala bez dinara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading