Kralj drame "Parova" hitno operisan: Aleksandar Požgaj ima tumor!

Autor:

Zabava

27.06.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Božić u poslednje vreme često pominje Aleksandra Požgaja, najpopularnijeg rijaliti igrača na Balkanu.

RepublikaFoto: instagram.com/a_pozgaj
Aleksandar Požgaj

Naime, njega je publika upoznala pored malih ekrana kao mladog i obrazovanog čoveka, sa izuzetno lepim manirima i kulturom ponašanja. Svoju inteligenciju koristio je kako bi oko sebe konstantno „vrteo“ rijaliti priče i bio u fokusu interesovanja publike i medija, a opet sačuvao svoj brak i privatni život. U rijalitu je poznat i kao „kralj drame“.

U šestoj sezoni rijalitija jedne prilike Aleksandar je, kako bi pokazao svoje nezadovoljstvo, odlučio da ne učestvuje u rijalitiju. Uskočio je u bazen u odelu, a potom izašao u dvorište vile „Parova“ i sedeo na stolici mokar „do kože“ iako je bio zimski period i hladno vreme. Rekao je da će tako sedeti sve dok se ne razboli pa će ga produkcija morati izvesti iz vile „Parova“. Nakon njegovog performansa, Požgaj se zaista prehladio. Dobio je upalu mokraćnih kanala i produkcija ga je odvela kod lekara. Detaljnim lekarskim pregledom ustanovljeno je da ima tumor testisa. Vratio se u rijaliti, a produkcijski tim „Hepi“ televizije pomogao mu je da se leči. Izašao je iz rijalitija i otišao na operaciju, uz maksimalnu podršku svoje supruge Ivane. Po oporavku, vratio se u rijaliti i javno pričao o svom iskustvu. Sa tumorom testisa se uspešno izborio.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading