Niko joj nije verovao da je trudna: Aleksandra Subotić pokazala bebu!

Autor:

Zabava

18.06.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je nedavno ušla u šesti mesec trudnoće, a sada je obradovala pratioce na društvenim mrežama fotografijama sa ultra-zvuka.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- Zdravo svima, ja sam mamino prase - poručila je rijaliti zvezda uz ovaj prizor i izazvala lavinu razneženih komentara.

Nedugo nakon toga, Aleksandra je objavila još nekoliko fotografija bebe koja bi trebalo na svet da dođe u oktobru tekuće godine.

Podsetimo, Subotićeva je, nakon kraha emotivne veze sa Davidom Dragojevićem, stupila u vezu sa izvesnim Pecom. On ju je strpljivo čekao dok je prošle godine svodila račune sa nekadašnjim verenikom i njegovom novom devojkom Anom Korać pred kamerama rijalitija "Zadruga 2".

Foto: instagram.com/printscreen

Par je nastavio tamo gde je stao po njenom napuštanju imanja u Šimanovcima, a ubrzo su stigle i vesti o drugom stanju. Ipak, kako je mesecima njena figura ostajala bezmalo ista, mnogi su sumnjali da Aleksandra lažira trudnoću, što je ona uporno poricala, a sva nagađanja su pala u vodu kada je trudnički stomačić postao i više nego uočljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading