DALILA PREPLAKALA CEO DAN, OVO JE RAZLOG

Autor: M. Š.

Zabava

17.10.2017

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Parovi" Dalila i Dejan nedavno su stali na ludi kamen. Intimnom venčanju ovog mladog para prisustvovali su kumovi i njihov maleni pas Tedi, za kojeg su njih dvoje jako vezani. Iako se oni savršeno brinu o njemu, pas je završio kod veterinara.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Dalila Mujić i Tedi

Dalila je obavestila pratioce o čemu se radi, pri čemu nije mogla da sakrije koliko je potresena:

- Mislim da smo dužni da vam javimo zašto se ne oglašavamo jer sam dobila bezbroj poruka u inbox... Tedi nam je jako bolestan i molimo Boga da bude sve u redu... Ceo dan smo preplakali i bili kod doktora... Sinoć smo došli iz Bosne u Bg da bi bio kod svog doktora. Jako mu je loše i nemam snage ni da izgovorim šta mu je... Samo molimo dragog Boga da se izvuče iz ovog i da ponovo bude najrazigranije stvorenje na svetu. Hvala vam svima koji šaljete poruke da ozdravi što pre... On je jak jer smo i mi jaki i nadamo se najboljem... Jako je naše najlepše stvorenje, proći će, mi verujemo u to - napisala je pobednica "Parova 5".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading