VELJKO SMUVAO OVU UČESNICU "PAROVA"!

Autor: M. Š.

Zabava

17.10.2017

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, važi za velikog zavodnika. Ovaj mladi "Don Žuan" uspeo je obori sa nogu i učesnicu "Parova" Marijanu Marković, koja je svesna da se on nje verovatno sad ni ne seća.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Veljko Ražnatović

- Imala sam 15 godina kada me je dodao na Fejsbuku i ja to ispričam bratu, da se dopisujem s njim, na šta on meni kaže kako me neko zeza. Sećam se dobro, on je tada gostovao u emisiji sa sestrom, a ja odlično znam kakav mu je glas. Kažem ja njemu da me pozove, jer ne znam da li je to njegov pravi profil i tada sam se uverila da je sto posto on.

- Sećam se, slao mi je pesmu Saše Kovačevića "Jedina si vredela od svih". Posle toga me je pitao da se vidimo u tržnom centru, a on, bre, klinac ide od jedne, druge, pete, desete i tako dalje, ali sam pristala - ispričala je Marijana i dodala da je na prvom sastanku sa Cecinim sinom pao poljubac:

- Bila je neka utakmica i mi odemo u kafić da gledamo. I tako gledamo mi tu utakmicu na video-bimu, a ja se u sebi pitam da li će me više ovaj poljubiti. I on me poljubi. Meni je to bio, jao, znaš koji doživljaj. I ništa, kao bili smo pet dana u vezi, dopisivali se, on klinac, a ja klinka, razumeš, šta smo mi znali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Marković

- On je tada komentarisao nekom liku na Fejsbuku kao da će mu noge polomiti zbog mene, onda svi videli iz škole s kim sam ja, pa to je bio šou. On se i ne seća mene sada, ja mislim. On je veliki ženskaroš, posle toga je stavio da je u vezi s Lunom Đogani - ispričala je Marijana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading