(FOTO) Jelena Golubović u vezi sa poznatim političarem: Uslikani kako se drže za ruke, rijaliti zvezda nikad srećnija!

Autor: Star, Republika

Zabava

23.05.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović uživa u ljubavi sa 11 godina starijim političarem Sinišom Vučinićem kojeg je krila sve do nedavno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

Da je zadovoljna i srećna primetilo se po tome koliko je raspoložena kada ih je uhvatio paparaco kako šetaju gradom skockani od glave do pete držeći se za ruke, a onda su seli na ručak u jedan prestižni restoran u centru grada.

Kako se saznaje, ovaj političar ispunjava sve želje rediteljki u kojoj je našao svoju srodnu dušu, ali i osobu koja može intelektualno da mu parira budući da se bavi ozbiljnim zanimanjem. I Jelena sada konačno ima muškarca koji joj odgovara u svakom pogledu i koji je sposoban i energičan isto kao i ona!

- Našla sam dečka sa kojim sam ispunjena. Svi oni što mi misle zlo i što me ogovaraju i pričaju svašta iza leđa za njega i za mene, mogu samo da im poručim da gledaju u svoje dvorište, a da nas ostave na miru. Spominjanje bivših žena i bivših momaka u ovom trenutku je nepotrebno i bezobrazno - rekla je kratko Jelena.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Siniša Vučinić

Kako se još saznaje, njena kuća iz snova na Avali je potpuno gotova, a sitnice i detalje kupuje zajedno sa Sinišom jer je to njihovo novo ljubavno gnezdo gde često vole da se osame i da maštaju o svojoj budućnosti.

A ko zna, možda se desi da Jelena uskoro zatrudni pa joj se ispuni želja da postane majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading