Iz rijalitija ide pravo u Niš po Željka: Ivan traži DNK test da uzme Miljani sina!

Autor: Milica Veljković

Zabava

22.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković setio se da ima sina sa Miljanom Kulić, a spreman je i da uradi DNK test kako bi dokazao očinstvo i tražio starateljstvo nad malim Željkom.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Ivan i Miljana

On već pet godina boravi u "Parovima", a ništa drugačiji život ne vodi ni Kulićeva. Međutim, česte svađe u njenom domu navele su Marinkovića da se zaputi u Niš po sina.

- U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće - ispričao je za Star Ivanov dobar drug koji je sa njim u kontaktu i otkrio nam njegove namere.

Spreman je da traži starateljstvo nad malim, priznaće očinstvo, rekao je izvor

- Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta - završio je izvor za Star. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading