Osuli drvlje i kamenje po kontroverznoj rijaliti-zvezdi zbog novčane pomoći: Vesna Rivas dobila 30.000 dinara od države!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

13.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas, nekadašnja pevačica i rijaliti-učesnica, objavila je da je od države dobila obećanu pomoć u iznosu od 30.000 dinara, namenjenu velikim, ali i malim privrednicima zbog epidemije koronavirusa. Ovu sumu novca dobila je nakon prijave za pomoć za svoju astroagenciju, a to je jedna od tri uplate, koje su predviđene, te će ukupno dobiti 90.000 dinara.

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju uplate kao dokaz i time pokrenula lavinu komentara, a pojedine pratioce je i razbesnela.

- Samo mogu da kažem svaka čast Vladi, državnom vrhu, Vučiću, Brnabićki i svima koji su doneli odluku o ovoj pomoći, nama, malim privrednicima, koji legalno radimo, uredno plaćamo porez i bili smo ometeni u radu zbog KOVID-19. Upravo mi je stigao izveštaj iz moje poslovne banke da mi je uplaćena prva rata obećane pomoći. Svaka vam čast. Napokon vlast koja u rekordnom roku ispunjava svoja obećanja - napisala je pevačica u opisu objave.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Ispod Vesnine objave nizali su se komentari i dok jedi smatraju da ona uredno plaća porez i zaslužuje novac koji je dobila, drugi nemaju takvo mišljenje.

- "Ova gatara da dobije pomoć? Za šta? Da vara narod i dalje. Sram te bilo, Rivas", napisao joj je jedan od pratilaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading