(FOTO) KRALJICA SKANDALA ULAZI U RIJALITI! Svima će se život okrenuti naopako jer će ih ONA urnisati!

Autor: Novabila.info

Zabava

15.04.2020

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atina Ferari će se ponovo naći u rijalitiju "Parovi", iako su već neko vreme čelnici ovih TV formata u Srbiji odbijali da uvode nove takmičare zbog pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Dragi prijatelji, fanovi, rodbino, želim ovim putem da se javno oglasim i saopštim da sam prihvatila poziv da se vratim u "Parove" - saopštila je Atina i zamolila svoje glasače da budu aktivniji nego ikad kako bi je ovog puta doveli do pobede.

- Prihvatila sam poziv za ulazak u Parove. Ovo mi neće biti da prvi put ulazim u ovaj rijaliti, a prethodna iskustva su razna, što i trebaju biti - izjavila je starleta .

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/atina.ferari.fanovi
Atina Ferari

- Planiram izdržati onoliko koliko mi sam boravak bude zanimljiv. Osoba sam koja se lako uklopi u svako normalno društvo, tako da ćete me verovatno dugo gledati na TV-u .

Da podsetimo, Atina je u prethodnom boravku u "Parovim" diskvalifikovana nakon što su u javnost dospele njene prepiske sa Fejsbuka u kojima vređa ubijenu devojčicu Tijanu Jurić. Iako su u pitanju stare prepiske i nemoguće je bez sumnje utvrditi njihovu autentičnost, produkcija je hitno reagovala.

Tijana Jurić svirepo je ubijena pre nekoliko godina, a mi vam iz poštovanja prema njenoj porodici nećemo ponoviti gadosti koje je Atina napisala. Suština njene "prepiske" bila je ta da je devojčica, zbog svog ponašanja, zaslužila strašnu sudbinu koja ju je zadesila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading