(VIDEO) IMALA JE SAMO 30 KG KADA SE PRVI PUT POJAVILA: Pogledajte Ružicu Veljković u spotu legendarnog boksera, izgleda JEZIVO!

Autor:

Zabava

15.04.2020

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre više od tri godine cela Srbija je navijala za Ružicu Veljković koja je tada pobedila u četvrtoj sezoni "Parova".

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ružica Veljković

Kasnije se povukla, a o njenom životu ostala su samo nagađanja, ipak, ispostavilo da su glasine istinite onog momenta kada je javnost saznala da se bivša rijaliti zvezda porodila.

Ona je na par nedelja bila deo i "Parova 7 ", a saznalo se da je šou napustila zbog trudnoće koju je vešto krila od svih.

Ipak, pre rijaliti karijere Veljkovićeva je završila Školu za dizajn tekstila u želji da postane stilista, a onda i manekenka, ali se na kraju odlučila za muzičke vode.

Počela je od spotova, a ubrzo je postala i deo grupe "Models", da bi kasnije snimila i svoju prvu samostalnu pesmu "Bezobrazno blizu", koja iz nekog razloga više ne postoji na jutjubu.

Taj korak je Ružici otvorio vrata rijaltiija i veliku slavu koja ubrzo sledi, ipak njeno prvo pojavljivanje u javnosti desilo se u okviru spota za pesmu "Pobednički tron" gde je sa svojom sestrom statirala, a primetno je da je bila dosta mršavija nego što je to slučaj kasnije, pa se spekulisalo da je tokom tog snimanja imala samo 30 kilograma.

RepublikaFoto: instagram.com/ruzica_veljkovicc_
Ružica Veljković

Ona se pojavila u spotu za gore spomenutu pesmu koju peva Saša Nebrigić "Nebriga", nekadašnji bokser.

Nebriga se bavio sportom, bio je i obezbeđenje premijera Srbije, radio je i unutrašnjoj kontroli GSP-a, ali se ipak odlučio za svet muzike, pa je tako snimio pesme koje i nisu prošle posebno zapaženo.

Pogledajte kako izgleda Nebrigin spot u kome se pojavljuje i Ružica Veljković:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading