(VIDEO) TRAGEDIJA! Poginula tri učesnika rijalitija!

Autor: Blic

Zabava

14.04.2020

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba Srbijom je odjeknula vest da su Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala "Velikog brata", poginuli oko ponoći u decembru 2007. god u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac, kod mesta Ušće.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Užasna nesreća

Do nesreće je došlo kada su bivši učesnici popularnog rijalitija krenuli u Loznicu gde je trebalo da se pojave na nekoj žurci. Krenuli su sa dva automobila, a u drugom su bili, takođe, bivši takmičari "Velikog brata", Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivana.

Po Elmira, Stevana i Zoricu došao je mladić Vladimir Sarić koji je trebalo da ih odveze u Loznicu. Međutim, neposredno pre nesreće, on i Elmir su zamenili mesta i bivši ukućanin je upravljao kolima. Sarić je jedini preživeo tu kobnu noć...

Elmir je vozio veoma brzo i odvojio se od drugog automobila, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i rekla im da uspore. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara i prevrnuvši se na krov završilo u ledenoj reci.

Njihovi prijatelji u drugom automobilu prešli su još desetak kilometara, bilo im je čudno što ih više ne vide i što se niko ne javlja na mobili. A onda ih je na telefon pozvao Sarić i rekao im da se vrate...

Okrenuli su kola i nakon desetak kilometara videli automobil svojih prijatelja u reci i preživelog mladića kako leži na obali.

- U pomoć! Ljudi se dave u kolima, vikao je mladić koji je trčao prema meni - ispričao je dan nakon nesreće  Nikola Negran, portir firme koja se nalazila u blizini mesta nesreće.

Podsetimo se ovo troje mladih osoba kojima se prerano ugasio život:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

15.04.2020 20:01

Zao mi ih je svih ali Zorice najvise.Imala je tezak zivot i taman kada je krenulo na bolje ovo se desi.Tuzno.Nadam se da ste svi na nekom lepsem mestu.