MOŽDA ME SE OTAC I ODREKNE! Šešeljev sin šokirao u Parovima: Kao dete sam držao Kalašnjikov kao odrastao!

Autor:

Zabava

07.04.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin političara i predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, Nikola, ušao je sinoć u rijaliti "Parovi" iako je njegov otac bio protiv toga, a već na početku programa je otkrio da je na početku svoje političke karijere imao problema sa zakonom.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen
Vojislav Šešelj i njegov sin Nikola

Nikola je odlučio da se bavi politikom kako bi, kako je rekao, pomogao svom narodu, ali je bio uhapšen i osuđen na šest meseci kućnog pritvora.

- Policija je ušla u jedan lokal u Batajnici, pronašli oružje, priveli su me. Šapić me je pozvao, pošto smo imali super saradnju, rekao sam da sam spreman da uradim šta god on kaže. Rekao mi je kako god da odlučim, ali da neću moći da budem na funkciji i ja sam dao ostavku i ja sam posle 15 minuta odlučio da dam ostavku, jer sam bio osuđen na šest meseci kućnog zatvora i tu funkciju u odboru ne bih mogao da obavljam - otkrio je Šešelj i posle toga je odlučio da se ne bavi politikom.

- Jako mi je teško bilo u kućnom pritvoru. Prvo sam bio kod bivše žene, izdržao sam čitavih 15 dana, pa sam promenio adresu i trebala je jaka psiha da budeš izolovan. Vole deca da se igraju sa igračkama, to je napisao moj otac. Ja sam držao kalašnjikov 1991, nisam znao da pucam, ali sam znao da ga dobro držim. I on (Vojislav Šešelj) je nosio to oružje sa sobom i mene je to uvek zanimalo - ispričao je Nikola, a ušavši u vilu otkrio je i kako je biti sin izuzetno poznatog političara i kakvi su njihovi odnosi

- Nije lako biti sin Vojislava Šešelja. Od kada znam za sebe ja sam u njegovoj senci i ko zna da li ću ikada da izađem iz nje. Imam dva sina i nekada razmišljam kako njih niko nikada neće posmatrati kao moje sinove, ili kao njih, nego će večito biti unuci Vojislava Šešelja. To je jedno breme koje moraš da nosiš hteo ili ne kada ti je otac tako poznat.

- Do večeras smo bili u dosta dobrim odnosima. Šta će od večeras da bude nisam siguran. Nije isključeno ni da će da me se odrekne preko novina nakon ovoga - rekao je on kroz smeh, kada su ga pitali u kakvim je odnosima sa ocem.

Voditeljka Ađela Lakićević je zbunjeno pitala: - Nije valjda da će toliko da se naljuti?

- Sa njim se nikada ne zna. Ume on da se naljuti - kroz smeh je rekao Nikola.

- Joj, hvala Bogu, nisam - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading