TEODORA PROGOVORILA O ABORTUSU: Boli, ali to je bila ispravna odluka

Autor:

Zabava

08.10.2017

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Teodora Radoičić abortirala je sa 17 godina, a sada je ispričala da joj je to baš teško palo.

RepublikaFoto: instagram.com/teodoraradoicicofficial
Teodora Radoičić

Učesnica ''Parova'' prisetila se svoje tužne priče i priznala da joj često na pamet padnu bebe koje je trebalo da rodi pre četiri godine.

- Imam 21 godinu i bila sam u braku. Mogla sam do sada da imam dvoje dece, imali bi oko četiri godine. Meni je žao, osećam bol što nisam rodila tu decu. Ali ipak mislim da sam donela ispravnu odluku. Jer ja sam dete koje nije imalo potporu roditelja, nisam odrastala uz njih. Ne želim i mojoj deci isto - rekla je Teodora.

Podsetimo, Teodora je priznala da je na nagovor i u pratnji oca otišla da abortira, uprkos tome što su ona i njen suprug želi dete. Ona je otkrila da se neposredno pred ulazak u novu sezonu rijalitija ''Parovi'' i sudski razvela od muža koji je tokom njihovog braka više bio u zatvoru nego na slobodi. Sada ima novog momka, a u rijalitiju je veoma bliska sa reperom Đusom. Ipak, njih dvoje tvrde da su izgradili isključivo prijateljski odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading