NEOČEKIVANO: Ružica Veljković i Gastoz ponovo zajedno, ovo su svi detalji!

Autor: Alo

Zabava

23.02.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rijaliti šou stiže na TV „Hepi“!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Kako prenose domaći mediji produkcija rijalitija „Parovi“ planira da od leta pokrene akademiju za rijaliti glumce, u kojoj će predavanja držati bivši učesnici rijalitija. Najbolji polaznici biće učesnici novih projekata TV „Hepi“, a na akademiju će moći da se upišu svi zainteresovani takmičari od 18 do 90 godina. 

- Jedna od glavnih tema kojom će se baviti na akademiji je kako napraviti dobar šou. Budući da su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković dva takmičara koji su, svako na svoj način, obeležili „Parove“, produkcija namerava da ih angažuje kao predavače. Gastoz i Ružica su pobednici „Parova“, pa će njih dvoje imati šta da nauče takmičare - kaže izvor i objašnjava da njih dvoje neće biti jedini predavači. 

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen
Ružica i Gastoz

- Takmičari će dobiti jasne instrukcije kako da privuku pažnju publike, a akademija rijaliti glumaca je zamišljena kao veliki kasting za nove rijalitije. Učesnicima će biti prikazani dobri primeri kako se pravi šou i puštaće im snimke iz stranih rijalitija. Nije isključeno da će se neki aktuelni učesnici „Parova“ nađu na listi mentora - kaže izvor i dodaje: 

- Mili Radosavljević i Ivan Marinković imaju ogromno iskustvo u rijalitijima i odavno su naučili kako da naprave dobar šou. Čim se bude završila aktuelna sezona „Parova“, Mili i Ivan će se naći u novoj ulozi - kaže izvor i dodaje: 

RepublikaFoto: youtube.com/PARIS ACTION2
Ivan i Mili

- Samo oni koji se budu pokazali na akademiji dobiće mogućnost da učestvuju u novoj sezoni „Parova“, ali i u novim projektima koje TV „Hepi“ sprema - kaže izvor na kraju. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading