Slađa Petrušić proterana iz Srbije: Policija joj napravila sačekušu!

Autor: star

Zabava

19.02.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija parovi gde je sekla vene i vređala produkciju, te pretila Milomiru Mariću, Slađana Petrušić je uz pratnju policije deportovana u Zagreb.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

- Šta da vam kažem, u petak na Dan zaljubljenih je trebalo da idemo na neki rođendan i Slađa i moj sin Dušan su otišli do stana da se presvuku. Međutim, policija im je napravila sačekušu ispred Dušanovog stana i Slađu su odmah uhapsili i sproveli je u policijsku stanicu 29.novembar. Tada me sin zvao da dođem da donesem pare da joj platim kaznu, jer je duže od tri meseca u Srbiji. Međutim, ni tada je nisu pustili da ostane, već po kratkom postupku strpali u amricu i deportovali za Zagreb gde joj je prebivalište - ispričao je Novica Zdravković koji se mnogo potresao, najviše zbog svog sina Dušana koji je ostao bez devojke. 

- Slađa je proterana bez igde ičega, samo u onome u čemu je bila u tom trenutku. evo baš sada joj pakujemo stvari da joj dušan odnese. A dobila je zabranu ulaska godinu dana u Srbiju. Šokiran sam. Šta da kažem. Bila je pod mojim krovom, ali sama je kriva jer nije vodila računa o tim stvarima kao strani državljanin. žao mi je najviše mog sina Dušana koji se baš zaljubio, a sada će biti razdvojeni. Njega njena prošlost ne zanima uz nju je u svom ovom zlu koje joj se dešava - završio je Novica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gedza0000

28.02.2020 03:17

tako bre, pa to bi i oni nasima uradili odma